Мини-метална кофа за боклук, десктоп кофа за боклук 0,40 литра (1,5 л), многократна употреба кофа за боклук, десктоп устройство за вашия офис, училище парта

0 Класиране
4.99лв. 7.45лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Мини-Метална Кофа за Боклук Десктоп Кофа за Боклук 0,40 Литра (1,5 л) за Еднократна Употреба, Десктоп Устройство за вашия Офис, Училище Плот

Характеристики

:

абсолютно нов и високо качество

Високо качество.Кофа за боклук са произведени от висококачествена неръждаема стомана, водонепроницаемое, не е счупен, устойчив на пръстови отпечатъци и петна, сверхпрочная дизайн, много трайни. гладка повърхност за лесно почистване.

ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР.Кофата за боклук е идеална за съхранение на малки парчета от отломки, като книжен сламки, чай чанта, черупки от яйца и други дребни боклуци. Еднократната торба за боклук добре се съчетава с мусорным кофа и осигурява чистота на боклука.

СВАЛЯЩ се флип-надолу капака.Малък контейнер за боклук с панти капак за лесна употреба.Капака може да се сваля, за да се постави торба за боклук.Свалящ се капак улеснява разтоварване на отпадъци.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН.Мини десктоп кофата за боклук, може да се използва за събиране на остатъците кафе, отломки, на люспи, на трохи, карандашных на трохи и т.н. Са подходящи за повторна употреба на отпадъци в кухнята, в офиса, спалнята и т.н.

ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР: 12 см в диаметър и 16,5 см височина.Капацитет: 1.5 литра (0,40 литра).Подходящ размер, идеален за малки помещения като гардероби, маса в трапезария, кухня, пробна, автомобил, офис маса, общежитие, баня, кафенета и т.н.

Спецификация

:

Материал: неръждаема стомана

Размер: приблизително. 12x16.5 см / 4.Hp 72x6.50 инча

Цвят: син; Шампанско; Розов; Бял; Вино-червено

Тегло: около. 280 г

Комплектът включва:

Кошчето за маса, 1 бр.

Забележка

:

1. Моля, нека грешка в 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

sku: w325927

Номер на модела -
Материал Метални
Тип Настолни комплекти
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…