Мултифункционален 4-слойный Прозрачен Цветен Притежателя на Дисплея За Карандашных Маркери С коса, Поставяне на Дизайн на Притежателя на Канцелярского на Дисплея

0 Класиране
6.57лв. 9.40лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

OOTDTY

абсолютно нов и високо качество

Спретнат И чист.Избирайки този прозрачен тенис на притежателя за канцеларски материали, за да подреди бъркотията на обличане кафе, работния плот и т.н., направете го чисти и спретнати, той е винаги под ръка, когато ви е необходимо за всички ваши принадлежности.Изработен от висококачествен толстой полипропиленови материали, лек, устойчив на абразия, моющийся и здрав.

за творчески притежателя на дисплея. 3 различни варианта.Включително цилиндрична чаша за писалки; Малък наклонен държач за химикалки с 4 клетки; Голям наклонен държач за химикалки с 4 клетки.Наклонена конструкция на поставяне, лесно се премахват и се вмъква.Водо и влагоустойчив, отговарят на високи, подходящ за офис маси, бани, спални, кухни и т.н.

ПРОСТ И ФУНКЦИОНАЛЕН.Лесно е да се организира и съхранява предмети с различни форми.Например, цветни маркери, цветни моливи, ленти, лепила, управници, слънчеви очила, дистанционно управление, ножици, четки за грим, мобилен телефон, телбод и всякакви малки предмети и т.н.

ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНЕ.Този титуляр-органайзер за масата е предназначена не само за съхранение и организиране на студентски и от офис на офис консумативи, аксесоари за бродерия и други дребни елементи.Отличен и като притежател-организатор за инструменти за грим от притежателя за съхранение на дистанционното управление, поставки за моливи и т.н.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДЪРЖАЧ ЗА ХИМИКАЛКИ.Спестете място и ВРЕМЕ за себе си.Много подходящ за спални, баня, дрешник, тоалетна масичка.Добре организирайте всички свои канцеларски материали, домакински принадлежности, ремонт аксесоари, инструменти за грим.

Технически характеристики:

Материал: полипропилен

Цвят: прозрачен

Тип 1: Цилиндрична поставка за химикалки

Тип 2: малък наклонен държач за химикалки

Тип 3: голям наклонен държач за химикалки

Размерът на чашката за цилиндрични дръжки: приблизително 7x10 см / 2,75x3.94 инча

Размер на малък притежателя за дръжки: приблизително 5x9x20 см / 1,97x3.54x7.87 инча

Голям държач за химикалки Размер: приблизително 8x9x20 см/3.15x3.54x7.87 инча

Тегло: приблизително 39 г/97 г./ 135 гр

Комплектът включва:

Притежател на настолен перьевого на дисплея, 1 бр.

Забележка:

1. Моля, нека грешка в 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

sku: w327315

Стил Други
Номер на модела Притежател на настолен перьевого на дисплея
Материал Пластмаса
Тип Държачи за химикалки
Форма Квадратен
Новост ФАНТАСТИЧЕН
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…