30.48X30.48 см, за съхранение на хартия, 50 бр. Прозрачна кутия-органайзер за съхранение на албуми от хартия за рисуване върху хартия,

0 Класиране
84.55лв. 99.47лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Опаковка от 50 опаковки за съхранение със 120 стикери-пътни знаци.Има 3 цвята стикери, които могат да бъдат свободно комбинирани, достатъчно за използването и за замяна.

Размер за съхранение на хартия за албуми, подходящ за повечето файлове, също така побира виниловую хартия, пощенски картички, снимки, картинки, пликове за съхранение на хартия, дизайн, чертежи и друга хартия за scrapbooking.

Този продукт изработено от непромокаема пластмаса, който е лесен за почистване и може да предпази хартията от влага или образуване на гънки.Ако на повърхността има петна, можете да ги избършете с хартиена кърпа.

Прозрачен дизайнерски организатор за съхранение на хартия, можете да видите съдържанието на албума за изрязване, може да направите сами на индекса на етикети, които ще ви помогнат да маркирате организатор, а също така ще можете по-бързо намиране на необходимата хартия.

Лек дизайн, можете да вземете хартия за албуми със себе си, също така е подходящ за вашите приятели или съученици, можеш да го споделя с тях.

размер: 30,48 х 30,48 см

Материал: пластмаса

цвят: както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

50 x чанта за съхранение (предлага се под формата на празни чанти, първата снимка е снимка с ефект на дисплея)

120 x указателни етикети

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w342818

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…