Настолен Органайзер за визитки, държач за именни карти, поставка за 100 карти, Елегантен дизайн, Визитница

0 Класиране
5.49лв. 7.85лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Украсете масата изящни и устойчиви на надраскване, поставка за визитни картички.Чисти и модерни линии придават яркост, при запазване на професионален вид.Използвайте я не само за визитни картички - той е универсален за всеки тип демонстрация на дребни стоки.

Висококачествен материал: стоманена тел

Размер на продукта: 10 * 4,5 * 4 см

Тегло на продукта: 59 г

Списък:

1 * органайзер за визитки на работния плот

Повече за продукта

1. Издръжливи материали: Тенис на държач за визитки е изработен от устойчива на износване на желязна тел, което го прави здрав и издръжлив и не позволява лесно да се счупят.Освен това, устойчив на надраскване материал гарантира липсата на надраскване на повърхността на масата и безопасността на вашите визитки.

2. Цветен дизайн: Превърнете работата си в светъл рай с помощта на нашия притежателя за визитни картички.Благодарение на высокоточному процеса на гальванопокрытия той притежава привлекателна лъскава метална повърхност, която придава на вашата трапеза жар.

3. Професионални възможности: Подобрете вашия бизнес с помощта на този елегантен и притежателя за визитни картички за маса.Благодарение на чисти, модерни линии и капацитет до 100 картички стандартен размер можете да не се претрупва си маса, като същевременно се поддържа професионално, което ще направи впечатление на вашите клиенти.

4. Широко се използва: Този настолен органайзер за визитки, улеснява работата и увеличава вашия професионален имидж.Правите впечатление на клиентите и поддържане на реда на бюрото си с помощта на този ефективен организатор.

5. прекрасен подарък: Подобряване на продукта Изискан стил Подобряване на естетиката на вашия плот с помощта на този превъзходен метална притежателя за визитни картички.С полирани повърхности и луксозен външен вид, той излъчва елегантност и класа, което показва вашия изискан вкус.

sku: w415439

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…