Гребец ядро клапан ac Installer гребец ядро на вентила на климатика Инструмент за ремонт на ядро клапан високо ниско налягане 2 елемента за R134A

0 Класиране
29.80лв. 42.58лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Лесно премахване и инсталирайте золотники R134 или R12 с помощта на нашия инструмент за отстраняване на клапани за променлив ток.Благодарение на регулируема дизайн, това е идеален инструмент за премахване на ядро променлив ток.Изработен е с добре обмислена структура за максимална ефективност.

Спецификация:

Име на продукта: Инструмент за премахване на ядро клапан R134a (без фреон)

Материал: мед

Формат: British mouth

Начин на монтаж: защелкивающийся

Приложимо: R134a

Приложими модели: Обща информация

Опаковъчен лист:

2 * Инструменти за теглене на автомобила ac

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни ръчни измервания, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Удобна смяна на буфера: Този инструмент за премахване на ядро клапан позволява да правите снимки и да определят золотники R134 или R12, без загуба на хладилен агент, като ви спестява време и пари.Не се изискват системи за емисиите или оползотворяване.

2. Подобрени управление сърцевина на автомобила: Нашия инструмент за отстраняване на ядрото автомобила е снабден с червен соединителем високо налягане и синьо соединителем ниско налягане, които са идеални за беспроблемного за премахване и подмяна на ядра клапани.

3. Удобството на настройките: ще Подобри процеса на обслужване на ОВК с помощта на този инструмент за отстраняване на ядрото на автомобила.Този быстроразъемный installer е идеален за домашен климатик и ремонт на автомобили.Той се приспособява към различни ядра на клапани, да се направи ремонт на системи за ОВКВ-лесен и ефективен.

4. Чудесен инструмент за премахване на ядро клапан: Нашия инструмент за отстраняване на ядрото автомобила е снабден с вграден отточна вода от неръждаема стомана и съемником на резба, което позволява на потребителите да си затварят система по време на смяна на ядро клапан без загуба на хладилен агент.

5. Лесна за демонтаж: С помощта на инструмента за премахване на ядро ac ремонт на повредени ядрото на клапани за автомобилни разъемах ac R134a без усложнения.Този инструмент ви предоставя лесен демонтаж и безпроблемно процес на замяна, чрез осигуряване на бързо и ефективно решение за всички ваши нужди в ремонт на клапани.

sku: w255500

Произход Континентален Китай
Номер на модела Устройството за премахване на ядро клапан ac

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…