60 Бр Черна Акустични Панели Звукоизоляционная Акустична Пяна Плочки Studio Foam Звукови Клинове 2.5 X 30 X 30 см

0 Класиране
77.02лв. 137.53лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

За професионално акустичен контрол на Всяка акустична пяна идва без компресия и в отлично състояние!Благодарение на професионалното акустическому контрол, шумоподавлению, акустична обработка, шумоподавлению акустична пяна е в състояние да намали вълната, реверберацию и флаттерное хуманитарна помощ в помещенията на малкия и среден размер.Акустични панели са подходящи за звукозаписно студио, стая за слушане, домашно кино, KTV и всички видове обществени места.

Принципът на действие на звукоизоляционной пяна се крие в това, че звукът вътре гъба многократно е отразена напред-назад, като по този начин се постига ефекта на намаляване на шума и звукопоглощения.акустични панели не само притежават ефективни характеристики звукопоглощения, но и не нанасят никаква вреда на тялото ни.Висококачествени материали studio foam може да се запази своите звукоизолирани функции.Що се отнася до прибиране на реколтата, просто трябва от време на време почистване и избърсва праха.

Акустични панели - професионални звукоизолирани полистирен панел

Подобрете качеството на звука в помещението. звукоизоляционная пяна е с класически дизайн, осигуряваща отлично заглушаване на звука и усвояването на ехото.Нашата студийная пяна лесно се поставя, защото просто я оформят и отрежете до всички желания размер.Тя не може да се блокира само звук, но и създават чувство за красота.В същото време звукоизоляционная стеновая панел осигурява по-дълъг живот и не изисква често миене.Всичко, което трябва да направите, е да избършете праха и след продължителна употреба.

Шумоглушающая уплътнение намалява или елиминира ехо и фонови шумове, чрез контролиране на реверберацию, която може да създаде звук, отразени от стените.звуко изолационни подложки могат да бъдат инсталирани в телевизори KTV, конферентни зали, концертни зали и т.н. това са звукопоглотители се използват за подобряване на акустиката на помещението, което по този начин намалява нивото на шума в помещението.

Как да работят с акустични панели?

Когато звукът се предава на стенни панели, част от звука се отразява, както и част от звука се предава чрез шумоглушающие панел, но по-голямата част от звука се консумира под формата на енергия.Звукова енергия се преобразува в топлинна енергия, като по този начин се постига ефекта на намаляване на шума. .

Адаптирани място

Отличен за точката за обработка на звука на стените в студиото или офиса, такъв като звукозаписно студио, диспетчерские, офис домашно студио, домашни развлекателни кина, домашни офиси.Може да се използва за аудио.

Цвят: черен

Материал: полиуретан

размер: 30 x 30 x 2,5 см

Съдържание на опаковката:

60 x звукоизоляционная пяна

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w262642

Произход Континентален Китай
Подходящ за фенер Ленти

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…