Висококачествени Електрически Ножничный Лифт за повдигане на тръбата AB38N AB38E Контролер Хол 501882-000 501882000 Оттичане на Джойстика

0 Класиране
298.87лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Марка

Подводна тръба

Модел

Часова AB38N AB38E

Броят на части

501882-000

Тегло

1,5 кг

Размери

25x15x15 см

Въпрос: Какви видове резервни части за подемни платформи, които предлагате?

Отговор: Ние предлагаме широка гама от резервни части за различни видове подемни платформи, включително сизър асансьори, асансьори за стрели и асансьори за персонала.Нашите продукти включват електрически части, хидравлични компоненти, филтри, гуми и много други.

Въпрос: Съвместими ли резервни части за вашата отвличане на платформа с оборудване от различни марки?

Отговор: Да, нашите резервни части, проектирани така, че да бъдат съвместими с широка гама от въздушни работни платформи на различни марки, като JLG, Genie, Skyjack и други.

В: Как мога да разбера, каква е запчасть ми трябва за работа със самолета

О: На нашия уеб сайт има функция "търсене", където можете да въведете марката и модела на вашата платформа за работа със самолета, за да намерите подходящите резервни части.Освен това, нашият екип от експерти е винаги готов да ви помогне с всякакви въпроси, които може да имате.

Въпрос: Колко време ще отнеме доставката на моята поръчка?

Относно: Срокове за доставка зависи от дестинацията и избрания начин на доставка.Обичайно сроковете на доставка са между 5-20 дни.

Въпрос: Предлагате ли отстъпки при поръчки на едро?

О: Да, ние предлагаме отстъпки при поръчки на едро.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за повече информация за цените на едро поръчки. Въпрос: Каква е вашата информация за контакт от вашия продавач?A: е-мейл: WhatsApp / WeChat / Телефон: Бележки: 1: Обикновено, когато части има на склад, изпращаме поръчката в рамките на 24 часа. 2: Можете да изберете начин на доставка по своему, моля, уведомете ни и ние ще удовлетворим вашите изисквания. 3: Ако не сте сигурни в детайли при извършване на резервацията, можете да ни изпратите номер на информация или снимки за потвърждение.Ние гарантираме изпращането на необходимите ви части. (ако ви трябва, ние ще ви изпратя подробни снимки, за да се увери в това преди изпращане) 4: Моля, консултирайте се с измервания.Допускат се незначителни грешка на измерване в рамките на нормалното.Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към самия продукт. 5. Ако върху опаковката трябва да проставить знак на доставка, моля, направете коментари при извършване на резервацията. 6: Във връзка с фестивали и празнични дни доставка, може да бъде малко закъснял, моля разберете това. 7: Моля да предоставите информация и точен адрес при поръчка, за да се гарантира, че пратката ще стигне до вас правилно.

sku: w266082

Височина на продукта 15CM
Друг инв. 501882-000
Тегло на продукта 1.5kg
Държава / регион на производство Китай
Произход Континентален Китай
Преносимото инв. 501882-000
Производствен номер детайли 501882-000
Дължина на продукта 30CM
Широчина на продукта 20CM

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…