Градински интериор с акули, новост, плаващ лихвен 3D градински фигури, статуята на акули за външно вътрешен двор, украса на тревата в двора, изкуство двора на височина

0 Класиране
18.22лв. 45.55лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Градински Акула Интериор Новост Плаващ 3D Градинска Скулптура Статуя на Акули За Открит Вътрешен Двор Двор и Тревата Орнаменти Двор Изкуството да победим

Основни моменти: 1. Здрав и издръжлив: Произведени от висококачествен полимер материал, тази статуя на акули в открито не е лесно да се прекъсне.Той рисува на ръка боя, устойчива на uv радиация, което му позволява да издържа на тежки атмосферни условия и да запазят своите ярки цветове.

2 、 Уникален дизайн на акули: Тази статуя на акулата на открито - не само украса, а забележително бижу, което ще привлече вниманието на всички.С отворена пастью, обнажающей остри зъби, тя изглежда като жива скулптура на голямата бяла акула, готова за атака.

3 、 Вълнуващо украса на басейна: Тази статуя на акули в открито може да се побере в басейна, за да създадете вълнуваща атмосфера за своите гости.Той има дизайн с плоско дъно, което ви позволява лесно да го инсталирате и да закача на всяка повърхност.

4. Изразете своите благословии и любов: Тази статуя на акулата на открито ще се превърне в идеален подарък за вашето семейство и приятели за Коледа, Ден на майката или на всеки друг празник. Това е също и чудесен предмет за подарък, декорация или играчки за деца и възрастни.

5, За повечето случаи на: Статуята на акули в открито може да поставите в градината в задния двор, басейн, дърветата, цветята или на всяко друго място, което ви харесва.Това ще добави на шега и чар на вътрешното дворику, го направи по-жив и атрактивен.

Градина с декорации от акули - Украсете градината си тези реалистични декорации от акули.Изработени от устойчив материал, който лесно се съборят, те имат структура, подобна на истинската голяма бяла акула.Техните лесно да поставите, и да ги използвате, Ден на майката или по всеки друг повод.Изненадайте гостите на тези зашеметяващи декорации във формата на акули в двора.

Спецификация:

Заглавие: Художествена Украса Скулптура Градина Голямата Бяла Акула

Материал: Смола

Размер: 22*14 см/8,66*5,51 инча

Тегло: около 400 г

опаковъчен лист:

1 * Градински Акула в стил Деко

Начини на плащане:

· Можете да платите някоя от горепосочените начини, както и, моля, извършете плащането в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

· Плащането ще бъде потвърдена от www.fatbikelivigno.eu в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, след като той бъде завършен.

· Ако вашата поръчка да е затворена по съображения за сигурност, ще трябва да подаде иск в www.fatbikelivigno.eu.

· Възстановяване, причинени от отмяна на поръчка, договор за възстановявания на средства или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, докато влезе в профила си.

Доставка и опаковка:

· Всички продукти са проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след приключване на плащането.

· Тегло на пратката обикновена поща е ограничен до 2 кг. Ако теглото на пратката надвишава 2 кг, ние ще изпратим колет по отделно.

· Това обикновено отнема около 15-60 дни, а в отдалечените райони може да отнеме малко повече време.

· Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да получите пратката преди, и за това ще трябва да заплати разходите за доставка.

Повторно изпращане и връщане на парите:

Ние ще ви изпратим колет отново или ще ви възстановим парите, ако пратката се губи, ще бъде повредена по време на транспортирането или ще бъдат получени не на този продукт.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

sku: w70199

Регионална функция Китай
Тема Домашни любимци
Произход Континентален Китай
Материал смола

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…