Етикети към пода стъпала Lighthouse 1 Подвижна Водоустойчива самозалепващи Етикети за стълби Сам Стенописи Начало декор 13 бр./компл.

0 Класиране
30.52лв. 32.12лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Описание на материала】

Подвижна лепило

【 Характеристики на продукта】

ВИСОКО КАЧЕСТВО: Изработен е от екологично чисти сменяеми лепило етикети, здрав, водоустойчив, лесен за почистване и поддържа чистотата на стени и стълбища.Етикети лесно да се прибира, не оставяйки следи, и те могат лесно да бъдат премахнати.

Лесна инсталация: етикети лесно да се прибира, не оставяйки следи, и те могат лесно да бъдат премахнати.Му е много лесно да се прилага, да правите или отклеивать отново, както и при отстраняване на етикети, той не ще навреди на стълбата.

Набор от етикети: набор от стикери за стълби съдържа 13 листа, размер на всеки лист е 7,1 "x 39,4" (18 см x 100 см).;

Подходящ за наематели: Достъпен и уникален изключителен дизайн, лесен и специален начин да се направи ремонт в дома си.Тези уникални и трайни етикети за стълби достатъчно трайни за стълби или на стените и могат да се нанасят върху всяка суха, гладка, равна, непыльную повърхност.

【Приложими сценарии 】

Етикети за стълби, кухня, баня и т.н. Направете си стълба и по-хубав с помощта на тази етикети!

【Инструкции за пране 】

Препоръчва се редовно почистване.

【Специална забележка 】

Данните за размерите са посочени под плочки.Поради различни методи за измерване на грешка, обикновено е 1-2 виж Приемайте индивидуални настройки, моля, използвайте материал с висока разделителна способност за поставяне на поръчка, когато се създаде, за да се избегнат такива проблеми, като неясна печат в процеса на производство.

【Напомняне】

Ефект показване на изображения е само за справка, крайният ефект зависи от конкретния продукт!Поради обективни фактори като производствени партиди, машини и оборудване, на това е трудно да се избегне, в противен случай са възможни незначителни грешки в цвят, разположение и размер.При възникване на тези проблеми те са нормални явления и не са включени в обема на послепродажной обработка.

sku: w159885

Спецификация Multi-piece Package
Тема АБСТРАКЦИЯ
Украса на стълбище Етикети за полета на щрангове
Интериор на коридора Тапети по стълбите на самозалепващи
подходящ Начало декор, ресторант, Хотел
Стил Модерен стил
Етикети стенописи и за стълби Водоустойчив ескалатори стенописи със собствените си ръце
стълбище Етикети-прозорец винетка за стълби
Произход Континентален Китай
Декорация на всекидневна Стикер на стълба за домашен декор
Материал PVC

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…