Механични моливи 2,0 мм 2 калъфи с грифельной дресинг, цветни и черни за груб рисуване, плотничьего писма, художествени скица Y3ND

0 Класиране
4.05лв. 6.34лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Механични моливи 2,0 мм 2 калъфи с грифельной дресинг, цветни и черни за груб рисуване, плотничьего писма, художествени скица Y3ND

OOTDTY

Характеристики: Набор от механични моливи: комплектът включва 2 броя механични моливи с диаметър от 2.0 мм (син и черен), 1 кутия черни станции (по 12 броя в кутия) и 1 кутия цветни пълнители (по 12 броя в кутия).

Приятен дизайн: Тези механични моливи с метални и гумени материали ви осигури комфорт при писмото и няма да се плъзга, а договори с добро качество защитава своите пълнители от счупване.

Много функции: В механичен карандаше има острилка, тогава лесно можете да затачивать зареждане с гориво, когато пиша не е лесно; Топли уши, моля, внимателно ползвайте молив, за да се предотврати счупване.

Различни цветове: Идват със сменяеми черни и цветни заправками с диаметър от 2.0 мм, тези качествени презареждане на устойчиви и тяхното не е лесно да се прекъсне, можете да промените цвета си в зависимост от вашите различни нужди.

Добри инструменти за писане: черни и цветни моливи с диаметър от 2.0 мм са удобни за ежедневна употреба, те ще ви помогнат по-ефективно да прекрати работа над писмо и рисунки.

Технически характеристики: Материали: пластмаса

Размер на опаковката: прибл. 107x209 мм/4.21x8.23 инча

Дължина на молива: прибл. 145 мм/5,71 инча

Комплектът включва: 2 броя механични моливи

2 кутии оловни бензиностанции

забележка: 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w4479

Тип Механични Моливи
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…