12шт Метални Блестящи Цветове Гел Химикалки за Училището Офис Възрастни Награда-книжка за Оцветяване Списания Рисуване на Художествени Маркери Промоция Дръжки

0 Класиране
7.54лв. 9.43лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

★ 【Включва 4 вида】 : Този набор от гелевых дръжки с пайети 48 бр включва 4 вида: пастелни, неон, метални, с пайети, с всеки тип включва 12 цвята, като например: зелено, жълто, лилаво, синьо, светло на цвят, с черна дръжка капак, подходяща за офис, училище, рисуване, да скицирате, дизайн, надписи, букви, манга, декорации и т.н., Често се използва за colorization възрастни, рисуване.

★ 【Високо качество】: няма мирис, не е токсичен, не съдържа киселини, пише гладко, ултра тънък накрайник се прави писане и оцветяване по-удобни и леки, без допълнителен ефект.Придайте допълнителен чар на вашите творби.Антихимический материалът е напълно безопасен за децата.Капачка дръжка ярки цветове, красив и елегантен.

★ 【Многофункционален】: Лъскава дръжка, използвани за писане, чертежи, colorization върху бяла хартия, пастельная дръжка ярки цветове, подходяща за рисуване на миниатюри върху бяла хартия, създаване на снимки или плакати, неон работете не за нощта, която можете да използвате, за да маркирате точки, а метална писалка може да се рисува върху черна хартия, се използва широко.

★ 【Калъф за носене】: 12 бр. лъскави дръжки за colorization се предлагат в прозрачен пластмасов калъф за носене с високо качество и гладка повърхност.Всяка писалка има отделни места за задържане, че портативно и удобно.Можете да направите рязане на хартия или в джоба по всяко време и на всяко място. Множество бензиностанция, трайна и не расточительна.

★ 【Страхотни подаръци】: Идеален комплект писалки за чертане, ще се превърне в идеален подарък за празника, като: Ден на благодарността, Коледа.Един отличен подарък, подходящ за семейство, приятели, деца, тийнейджъри.Това също може да помогне на учениците е добре да рисува и да си водите бележки.Различни цветове създават различни настроения.

sku: w5203

Тип на мастилото Гелевой дръжки Гел мастило
Тип Гел Химикалка
Номер на модела HG6107
Материал Пластмаса
Търговска марка Ютиары
Функция мастило гелевой дръжки Нормален
Точка Запис 1,0 мм
Стираемый Или Не No
Използването на В офис и Училищни Дръжка
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…