Картотечные папки, Подвешиваемые на Язычках, Разширяване Джобове-хармоника За Съхранение на файлове, по-Големи вмъкване В метален шкаф шкаф За Създаване на собствения си Файл

0 Класиране
18.02лв. 36.04лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

1. Органайзер за шкафа е проектиран с 7 уникални джобове-гармошками, които могат да се разширява до 1,2 инча всеки и затварят от двете страни, за да се предотврати падането на документи.

2. Висящи папки имат 6 ярки цвята, което дава възможност за гъвкаво групиране на едни и същи теми или да добавят различни категории в една папка, осигуряване на лесен достъп до нея и местоположение.

3. Висящи файлове се използват широко за съхранение на академични документи, бизнес документи, книжа, скици и други неща в офиса, училище, офис, хотел и др.

Технически характеристики:

Заглавие: Папки за съхранение на файлове в картотечном шкаф

Материал: ПОЛИПРОПИЛЕН

Цвят: черен

Размер: около 30 * 23,5 см / 11,8 * 9.3 инча

Опаковъчен лист:

1 * Разширяващо висящи папки с файлове

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и-ъгъл на снимане продукт, различен цвят.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте повече информация за продукта.

1. 【Здрав и издръжлив】: Благодарение на високото качество на материали от полипропилен подвесная папка за файлове става по-дебела и по-твърда, което я прави дълготрайна за надеждна употреба.

2. 【Голямо пространство за съхранение на】: Папки за съхранение на документи в картотечном гардероба не увреждат документи, те са оборудвани 7 уникални джобове-гармошками, които може да се разшири допълнително до 1,2 инча всеки, и запечатани от двете страни, за да се документи не са паднали.

3. 【Приятна цветова класификация на】: за Да ви е по-лесно гъвкаво групиране на едни и същи теми или да добавят различни категории в една папка, висящи папки, изпълнени в 6 ярки цвята, което придава им изразителност, а също така осигурява лесен достъп и позициониране.

4. 【Подходящ за различни сценарии】: Папки за съхранение на документи, висящи раздели, са идеални за съхранение на академични документи, бизнес документи, книжа, скици и други неща и са широко използвани в офиса, училище, офис, хотел и др.

5. 【Лесна употреба】: Органайзер за шкафа помага да създадете своя собствена картотечную система, има куки, които лесно се монтират по направляващи и напреднали, а също и помага бързо да намерите нужните файлове и без проблеми затвори чекмеджето.

sku: w338623

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…