Адаптер за муляжных батерии тип АА, подвижни USB-кабел за захранване, смяна на кабел, от 1 до 4шт батерии тип АА за led играчка дистанционни управления

0 Класиране
7.00лв. 14.03лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

Кабел за премахване на батерии тип АА, който е снабден с адаптор Type-C, замяна на захранващия кабел от 1 до 4шт батерии тип АА напрежение 1,5 В, кажете сбогом със заплетени кабели.

Направени от здрава пластмаса, това устройство е фиксирано изходно напрежение 1,5 В, 3, 4,5 и 6, което го прави съвместим с различни устройства, използващи батерии тип АА.

Подходящ за продукти, използващи батерии тип АА, като например дистанционно управление, фенери, часовник, термометър, влагомер, електрически играчки и други продукти, работещи на батерии тип АА.

Захранване от захранващи USB или адаптер Type-C и още много други - е идеалното решение за тези, които се нуждаят от надежден и устойчив източник на енергия.

Благодарение на този кабел за премахване на батерии тип АА вие не трябва да купуват много резервни батерии, когато те разряжаются, което е идеално за любителите на джаджи, които искат да спестят от батерии и намаляване на количеството на отпадъците в околната среда.

Малки размери, лесен за пренасяне, вие можете да го сложите в чантата, багаж, не заемат твърде много място, идеалният начин на хранене за работа или пътуване.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Тип: 1-метров, 2 метра (по избор)

Изход: 1,5 В, 3, 4,5, 6 В (по избор)

Дължина на кабела: прибл. 1 метър / 3,28 фута

Дължина на кабела: прибл. 2 метра / фута 6,56

На входа или USB Type-C: 5V2A

Приложение: Подходящ за изделия с батерии 1-4 бр., като часовник, термометър, влагомер, играчка, фенерче, свещ luminara, преносима радиостанция и още много други

Комплектът включва:

1x Кабел за изключване батерия тип АА

1x конвертор Type-C

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.

Моля, помислете за малки разлики в цвета се дължи на различна резолюция на дисплея.

sku: w2971

Материал Пластмаса
Номер на модела L38D4NB105901
Тип Друг кабел за прехвърляне на, 1 метър, 2-метров
Търговска марка CHUNGHOP, CHUNGHOP
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…