3X Mini Pcie ЗА PCI Express 16X Стойка За преносим компютър с Външна Видео карта EXP GDC БТК Миньор Mpcie До Слоту PCI-E

0 Класиране
33.54лв. 41.93лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3X Конектор Mini Pcie за PCI Express 16X Странично За лаптоп Външна видео карта EXP GDC БТК Миньор Mpcie конектор PCI-E

Име на продукта: Конектор Mini PCI-E, ЗА да 16X Странично Карта

Модел на продукта: PCE164P-N03 VER006C

Интерфейс на продукта: Mini PCI-E PCI-E 16X

1. В източника на захранването на видеокартата се използват 4 твърди кондензатора, което прави захранване на видеокартата по-стабилна и сигурна.

2. Такса странично карта с 6-пинов конектор, който осигурява независимост на източника на захранване на карти от дънната платка, което намалява натоварването на дънната платка при свързване на няколко карти.

3. Десния слот на слот води до проводници на корпуса 2U.В слот на видеокартата е оригинален входящ жак, и графична карта и жак са в най-добрия контакт.

4. Стартира PCI-E използван многослоен екраниран проводник, най-дългата от които може да бъде свързан към 3 м, без затихване на сигнала.

5. USB кабел мек и стабилен, кабел, удобни, както и графична карта може да се настрои по желание.

6. Слот оборудван с фиксиран клип, който улеснява извличане на видеокартата и я фиксация.Графична карта няма да падне от слота.

7. В електропроводите се използва чист меден проводник, което позволява да се избегне предпази от изгаряне на кабели по време на майнинга.

Материал: печатна платка

цвят: черен + червен

Съдържание на опаковката:

3 адаптер с 16 слота PCI-E

3 x такса за свързване MINI PCI-E Riser'а

3 x USB Кабел, 3.0

3 x захранващ Кабел SATA от 15Pin до 6Pin (поради различни серии електронни компоненти на продукта може да се различават по цвят и външен вид)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w255911

Произход Континентален Китай
Тип Кабелен адаптер

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…