Дървен стенен монтаж кука във формата на животно, мультяшная дървена закачалка във формата на животно, държач за ключове, стая декор, стенен декор за палто, шал, шапка, кърпи за дома

0 Класиране
22.16лв. 31.65лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Тези универсални куки отговарят на различни изисквания за инсталиране; просто да поставите расширительную тръба в стената!Благодарение на широкия спектър от приложения, тези куки са идеалното допълнение към всяко пространство.

Спецификация:

Заглавие: Кука за животните

Материал: дърво

Размер на продукта:

Лъв: (приблизително) 6 * 5,5 см / 2,36 * 2,17 инча

Слон: (приблизително) 6 * 5 см / 2,36 * 1,97 инча

Носорог: (приблизително) 6 * 4,5 см / 2,36 * 1,77 инча

Жирафа: (приблизително) 7 * 3 см / 2,76 * 1,18 инча

Гигант: (приблизително) 6 * 4 см / 2,36 * 1,57 инча

Тегло: 127 грама

Опаковъчен лист:

Стенен куки за животни * 1 комплект (5шт)

Прочетете повече за продукта

1. Избраният материал: Нашите стенни куки за домашни любимци са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната здравина и висока носеща способност.Изработени от истинско дърво, шийн finish ръчно до съвършенство, тези куки са издръжливи и надеждни за всякакви вашите висящи устройства.

2. Пълно задоволяване на вашите нужди: Стенни куки animal предлагат множество куки, подходящи за вашия домашен декора.Можете да ги инсталирате върху всяка повърхност в зависимост от вашите предпочитания за инсталиране.

3. Бърза и лесна инсталация: Включете една стена в резерват на дивата природа с помощта на нашите стенни куки за животни.Поставете расширительную телефона и без усилия задайте куки, след това поставете на стената.Надеждно обезпечаване расширительную тръба, може бързо и лесно да пробия дупка и да си елементи.

4. Уникални куки за закачалки и витрини: Надстройка на стаята на вашето дете, с помощта на тези стенни куки с животни!Те придават на мебели и шкафове елемент на творчество и стил, като същевременно практичен начин за организиране на дрехи, шапки и чанти.

5. Сфера на приложение: Дръж си палто, якета, шапки, ключове, шалове и дори чадъри, хавлии и халати за тези стенни куки за животни.Благодарение на широкия спектър от приложения, вашето пространство ще бъде чист и свободен от елементарно, като придава на вашето декора нотка на очарование.

sku: w2927

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…