1 Парче Домашна Кухня, Баня Удължен Врата Кука За Душата на Куката За Кърпи За Баня-Окачен на Кука За Врата на банята Бескаркасная Стъклена Душ Вратата

0 Класиране
6.39лв. 13.34лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

Здрава врата кука големи камиони, дебела дизайн, подходящ за спални, над врати на шкафове или на всяко друго място, когато се изисква допълнително пространство за съхранение.

Лесен за употреба.

Специални инструменти не се изисква, просто прикрепете към горната част на вратата, и всичко е готово.Лесно можете да използвате тези вратите куки в различни места и да организира стаята си, без елементарно.

Спестяване на пространство.

Малък по размер, лесен за тегло на куката над вратата ефективно използва вашето пространство, като направите вашия дом по-чисти.

Висококачествени материали

Над вратата закачалки, изработени от висококачествени материали от неръждаема стомана, която е различна здравина, висока твърдост и високи показатели на износоустойчивост и устойчивост на корозия, срок на служба.

Широко приложение

Бвп вратата куката е подходящ за окачване на кърпи, дрехи, панталони, чанти за обувки, палто в банята, кухнята, спалнята, кабина, душ.

Технически характеристики:

Материал: неръждаема стомана

Цвят на продукта: сребърен

Размер: 12,5 * 3 * 1 см

Тегло: 150 грама

Опаковъчен лист

2 * кука

1 * опаковъчна кутия

sku: w5074

Тагове: бескаркасный стъклена врата кука, стъклени врати куки за душата, вратите куки за кърпи, вратите куки за баня, висящи врати куки

Брой куки 1 бр.
Произход Континентален Китай
Материал Неръждаема стомана

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…