Ръчен тестер за диагностика на скенер мотор JDiag M300 помага технически специалист, диагностика на проблеми и по-бързо да произвеждат ремонт

0 Класиране
449.45лв. 651.39лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Диагностичен скенер мотор M300, диагностичен тестер мотоциклет, помага специалист диагностицира проблема и по-бързо да изпълни ремонт Характеристики: Широко приложение: Поддръжка на повече от 70 мотоциклети, като например: за ADIVA, за ARCTIC CAT, за bmw, за DUCATI, за HYOSUNG, за KYMCO, за PIAGGIO, за ИМЕ, за AEON, за BAJAJ, за BRP, за HARTFORO, за KAWA, за PGO, за Royal Enfield, за TRIUMPH, за APRILIA, за BENELLI, за ИЗОБИЛИЕ, за HONDA, за KT, за YAMAHA, за SUZUKI , За VESPA и т.н. Голям дисплей с диагонал 5,0 инча: M300 - това джобно диагностично устройство за мотоциклет ново поколение с по-голям дисплей с диагонал 5,0 инча и богат, интуитивен интерфейс, който обхваща почти всички диагностични функции на производителя.Потребителите могат да избират свой собствен цвят теми, поддържа екрани на данните и възпроизвеждане на изображения.Тестване на двойна система: диагностичен уред за мотоциклет + тестер на батерията.Това позволява на техниците да се проследи (инжектори, запалване, сонда, горивни помпи и т.н.), да Изпълнява фабрика услуги, процедури, като отменя работни светлини, изпълнението на регулиране на впръскване (CO Trimmer), регулиране на сензора за положение на педала на газта (TPS), инсталиране на автоматични адаптивни параметри и изпълнение на регулиране работа на празен ход.Няколко режима на тестване на батерии, откриване на стартиране, форма на сигнала, батерията, стандартно тестване, бърз тест, тест за зареждане. Поддръжка на софтуерни актуализации и печат: Подкрепа за онлайн ъпгрейд на софтуер и печат диагностичен доклад. M300 поддържа принтер, преглед на изображения, записване и възпроизвеждане на данни, откриване на батерията, обратна връзка с отчетите за грешки и за други функции.Висока скорост на работа, плавна работа на интерфейса и отлични възможности за обработка на данни позволяват на технически персонал по-бързо диагностициране на проблема и да извърши ремонт.

Няколко езика: Поддръжка на английски, немски, френски, испански, португалски, турски, виетнамски език, на индонезийския на езика Бахаса, тайландски, традиционна китайска, опростен китайски, на кхмерите. -Какво получавате: 1x домакин M300. 1x 13 адаптирани кабели. 1xUSB кабел. 1x Чанта с цип. 1x Опаковъчна кутия. 1x Ръководство за потребителя.Технически характеристики на: Име на продукта: Диагностичен тестер мотоциклет Модел: M300 Материал: ABS Цвят: зелен Размер на екрана: 5-инчов цветен TFT дисплей Свързване и актуализиране на: Поддръжка на Работно напрежение: 9 до 18 В Работна температура: от 0 до 60 ° C (от 32 до 140 ° F) Температура на съхранение: от-40 до 70 ° C (от-40 до 158 ° F) Размер на елемента: 25*12.4*4.5 см/9.84*4.88*1.77 тегло на целия комплект: 2,62 кг/5,77 паунда Забележка: Поради осветление и различни дисплеи цвета на продукта е на снимката може да се различават малко от реалните.Допустимата грешка на измерване е +/- 10- 30 mm.

sku: w254201

Тагове: диагностичен скенер мотор ръчен тестер помага

Името на модела Диагностичен скенер мотор M300
Произход Континентален Китай
Сертифициране на входящи тестове СМС

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…