Устройство за направата на гнездата за стръв, обзавеждане за улов на шаран, притежателят на кошници за стръв, хвърля уреди, капани за риболов на открито

0 Класиране
1.49лв. 2.34лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Основни моменти:

1. Подобрена подаване на стръв: Нашият рамка за стръв осигурява целенасочено поставяне на примамки за привличане на риба, осигуряване на постоянен количеството стръв, която подобрява шансовете за успех.Садок държи здраво стръвта, което позволява да останат по-дълго във водата и не се опитаха да държи в шах си към по-дребни риби.Опитайте ефективността на риболов с нашите садком, изготовленным по поръчка.

2. Универсална клетка за стръв: Тази клетка за стръв може да поставите във вода, за да отговори на нуждите на рибарите.В нея можете да съхранявате прикормку, прясна стръв, гранулированную баит и други видове примамки.Тя също може да се адаптира към различни размери и форми примамки, което го прави лесен за използване.

3. Трайност: Изработени от трайни материали, с добра устойчивост на износване, тази наставка за стръв осигурява надеждни резултати, риболов.Здрава конструкция му позволява да издържат на честото използване в сладка и солена вода в продължение на дълго време без да се повреди, като същевременно осигуряват стабилен успех при речен и морски риболов.

4. Лесно управление: Достигне оптимална ефективност стръв за няколко вида риби, за адаптиране на дълбочината и позицията на нашите клетки за стръв. просто поставете стръв в клетката и се прикрепва към леске за удобство на работа.Подобри своите умения в риболова с помощта на нашата универсална клетки за стръв.

5. Увеличете скоростта на улова: Увеличете шансовете си да хване повече риба с помощта на тази многофункционални клетките за стръв!Идеален за дрифтерной и дъното плаваща риболов, може да се използва с различни риболовни снастями за разнообразна увлекателен риболов на всеки воден.

Описание:

Представяме на универсалната стръв-капан за морски риболов!Просто поставете баит в дюза за стръв, разположен в непосредствена близост до една кука, и въведете желания от вас средство за училищата.Това е умен устройството може да се използва с много други риболовни принадлежности за всеки път гарантира успешен улов.Подобрете играта си на риболов с помощта на капани за стръв днес!

Спецификация:

Име на продукта: устройство за направата на гнездата в клетките за стръв

Цвят: черен + прозрачен сив

Материал: ABS + олово

Атрибут: устройство за направата на гнездата на

Нето тегло: около 30 грама

Тегло на опаковката: около 30 грама

Размери на продукта: около 5 * 3 * 3 см/1.97*1.18*1.18 инча

Размер на опаковката: около 5 * 3 * 3 см/1.97*1.18*1.18 инча

Опаковъчен лист:

Устройство за направата на гнездата в клетката за стръв x 1

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, обърнете внимание малко отклонение от ръчно измерване.

sku: w183433

Произход Континентален Китай
Риболов на Магнит no

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…