Чорапи за въдици от 8 части, Калъф за въдици за леене/спиннинга, мрежа за въдици, защитни ръкавици за въдици

0 Класиране
40.69лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Нашият ръкав за въдици, изработени от PET, който има гладка повърхност, и я лесно кука.Той е устойчив на абразия и огнеупорни, и може да работи добре, дори и през лятото.

Тънка работа и безупречен стил.

Предимства: Уникална ракита структура и широко разширяване, лесен монтаж.Те могат да се използват за по-големи водачи на напълно събрани гредата.За разлика от тъканната обвивка, може лесно да се свали.Използвайте дебела мрежа за защита и предотвратяване на преминаване на дупки в удилище, за да се гарантира неговата безопасност; тя е с висока способност за възстановяване и бързо възстановяване на формата; лесно се съхранява, особено удилище с водач, за защита на въдица от надраскване.

Широка гама от приложения: подходящ за всички видове удочек, като нахлыстовые въдици, въртяща се пръчка за риболов, въдици за риболов, морски въдици и други обикновени въдици.Много подходящ за шкафове за съхранение на удочек, тръби за съхранение на удочек, задната част на камион или кръгли туристически кораби.Предпазва от заплитане на вашата въдица, или на превозното средство.Това е най-полезен аксесоар за вашата въдица.С тях вие ще можете с удоволствие да се насладите на риболов.

Дължина и ширина на ръкави за удилищ е около 2 х 67 см.Въжета за удилищ - около 1,18 x 9,84 инча.Сплетен мрежест ръкав за въдици може лесно да бъде продължен до 50% от оригиналния.Затова той е подходящ за удочек различни размери.

Цвят: черен

Материал: PET

Съдържание на опаковката:

8 x калъфи за въдици

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w247133

Произход Континентален Китай
Риболов на Магнит ДА

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…