Цветни тениски за голф, 50 бр., професионални дървени тениски за голф, добра еластичност, тениски за голф, Тренировъчен инструмент за корта и постелки за тренировъчен рейнджа.

0 Класиране
6.16лв. 8.80лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Изработен от безопасен и траен материал, те дават засилен контрол и по-добра защита на вашия топката.Преносими и са отлична идея за подарък, можете да ги използвате на всяко поле.Съживете замах и увеличете разстоянието с помощта на нашите иновативни тениски.

Спецификация:

Име на продукта: Цветни тениски за голф

Тегло на продукта: 70 мм за около 2 g / бр, 83 мм около 2,2 g / бр

Размер на продукта: около 7 см / 2,76 инча; около 8.3 см / 3,27 инча

Опаковъчен лист:

50 бр/пакет тениски за игри на голф

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни ръчни измервания, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Еластични и издръжливи: Изработени от висококачествен дървен материал, тези спортни тениски за голф имат добра еластичност и висока твърдост, което ги прави безопасни и екологично чисти за по-дълга употреба.

2. Повишена точност: Постигане на по-голяма прецизност и увереност с нашите тренировочными тройниками за голф.Техните цветен дизайн намалява въртенето и подобрява стабилността на полета за повишаване на точността.Персонализация в съответствие с вашите индивидуални нужди, те осигуряват повишен контрол и намаляване на вариативность изстрел, при всеки backswing.

3. Подобрете играта си: Тези спортни тениски за голф преносими, многоразовы и леки, което ги прави полезен инструмент за голф, без да се създават ненужни отпадъци или триене.

4. Подобрени впечатления от играта: Нашите спортни тениски за голф са предназначени за защита на оборудване от надраскване, като се гарантира, че ще можете да се съсредоточите върху backswing, без да се притеснявате от повреждане на повърхността на стика или топка.Освен това, те са практични и лесни за употреба на полето.

5. Широка гама от приложения: съживете удар тройником с помощта на тези универсални тениски, които са подходящи за всеки стика за голф.Развийте своите умения и подобряване на играта си, независимо от това дали сте начинаещ или експерт.Този прекрасен аксесоар - страхотна идея за подарък е идеален за тренировки.

sku: w1227

Произход Континентален Китай
Материал Гума

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…