Електрически тример за вежди, дамски Мини-самобръсначка, незабавно безболезнено средство за премахване на окосмяване по лицето, Эпилятор, Преносими бръснач #RE-68

0 Класиране
7.09лв. 9.45лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Електрически тример за вежди, безболезнен эпилятор за вежди, мини-самобръсначка, преносимо средство за премахване на окосмяване по лицето за жени

Продукт: Електрическа машинка за вежди Технически характеристики

Материал: ABS + неръждаема стомана размери на продукта: 17 * 2,5 cm Тегло на един продукт: 55/85 г (опаковка от Opp) Цвят: чисто бял / розов / черен захранване: 1 * Батерия AAA (не са включени в комплекта) Стил на зареждане чрез USB Ние предлагаме една проста опаковане на пакети инвестиция.Ако имате нужда от опаковане на цветна кутия, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, преди пускането на поръчката.

Революционна технология за премахване на веждите безболезнено и безопасно премахва излишните вежди за постигане на целта за красота.

В сравнение с традиционния метод за премахване на веждите, това е по-лесно, по-удобно и по-ефективно;

Микромотор с нанотехнологиями, по-стабилна работа, ниско ниво на шум, по-дълъг живот

Висока скорост на ротация при 12 000 оборота в минута създава силно сдвигающее усилие за премахване на излишните вежди.Уникално защитно покритие не вреди на кожата.

Степента на водоустойчивост IP7, директен изплакване с вода, по-лесни за работа и по-лесна поддръжка

Получават най глава да се премахне и да се замени.Максимално увеличаване на цикличность употреба и да удължи живота.

Продукти в действие.

Въпроси и отговори

1. Какъв вид експресна доставка изпращате?

Ние избираме различни куриери в съответствие с вашите изисквания за време.Разбира се, в различно време и скорост, зависят от цената.Следователно, трябва да се обърне внимание на избора на куриер, при извършване на поръчката.

2. Когато изпращате продукта?

Имаме период на съхранение, и този период ще има определено време.При изпращане ние ще ви изпратим текстово съобщение на www.fatbikelivigno.eu.Така че, моля, обърнете внимание на вашето SMS на фона на www.fatbikelivigno.eu.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

3. Какво трябва да направя, ако искам върнете продукта?

Ако трябва да върнете продукт, защото от качеството на стоки или други проблеми, моля, свържете се с нас във фонов режим www.fatbikelivigno.eu.Ние ще потвърдим вашата ситуация и да ви предложим различни варианти на лечение в зависимост от ситуацията.Моля, бъдете сигурни, че ние отговорно отнесемся към всяка вашия проблем.

sku: w9296

Тагове: Електрически Тример За Вежди

Материал Нож от вольфрамовой стомана
Източник на захранване Издокарана батерия
Тип изделия Тример за вежди
Произход Континентален Китай
Номер на модела F007
Размер Rechargeable
Търговска марка Kemei
Брой парчета Една единица

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…