Дървена ковчег за съкровище, Реколта Дървена Ковчег за съкровища С дръжка от дърво, Дървени Ковчег за бижута, сувенири, колекция от монети,

0 Класиране
14.66лв. 29.31лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Благодарение на продължителен срок на служба нашата дървена ковчег за съкровище в ретро стил осигурява безопасно съхранение на бижута, документи, колиета, обици и още много други. o

Спецификация:

Име на продукта: Дървена кутия за съхранение в ретро стил

Материал: дърво + кожа

Размер на продукта:

Малък размер:

Размера на външния диаметър, около 23,5x17,5x11,5 см/9,25x6,89x4,53 инча

Размерът на вътрешния диаметър около 22x15x10 см/8.66x5.91x3.94 инча

Голям размер:

Размер на външния диаметър около 26,5x21,5x15 см/10,43x8,46x5,91 инча

Размерът на вътрешния диаметър около 25x18.5x13 см / 9.84x7.28x5.12 инча

Опаковъчен лист:

Дървена кутия-сандък * 1

Прочетете повече за продукта

1. Висококачествен материал: Изработен от висококачествени материали, този дървен сандък осигурява по-дълъг експлоатационен живот и забележителна устойчивост на повреди, надеждни и трайни съхранение на вашите ценности.

2. Ретро-стил: Представен в ретро-стария цвят, съчетавайки класическата елегантност и непостоянство, но също така и с текстурированным отношение към пространството, за да донесе красотата на ретро-носталгия.

3. Съхранение: Съхранявайте ценните си вещи живи и здрави с помощта на нашия дървен сандък.Оборудван с сверхпрочными се подкосиха, той осигурява пълна защита от кражба или повреда.

4. Поддържайте ред: Нашият дървена скрин - идеалното решение за ефективно и стилен управление на каша.В просторния интериор могат да се поставят различни декорации, ръчно изработени продукти, сувенири и дребни украшения, които ви позволяват лесно да съдържа вашия работен плот чисти и спретнати.

5. За повечето случаи на: нашият дървен сандък достатъчно разнообразни, не само за съхранение на ценни вещи, може да се използва за декорация, обзавеждане или като подарък.От бижута, документи, колиета преди обеци.Той ще задоволи всичките ви нужди при всякакви условия.

sku: w8980

Произход Континентален Китай
Използването на Всяка случайни неща

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…