Богемное Сватбена рокля Трапецовидна Форма С Открити Рамене, Сексуална Сватбена Рокля С Аппликацией И Висока Цепка Отстрани, Елегантна Сватбена Рокля дантела Robe De Mariée

0 Класиране
283.33лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Как да се измери

Опаковка

1. Вътрешна опаковка: Найлонова торбичка с логото на нашата марка.

2. Външна обвивка: Куриерска чанта

3. Цветни опаковки могат да бъдат произведени в съответствие с изискванията на клиента.

1. Преди доставка на стоката ние ще проверим размер и ще потвърдим, че продуктът е идеален.Но когато получите стоката, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни, без никакво колебание.

2. Ние ще вземем на връщане, но, моля ви, не унищожавайте стока, в противен случай ние не можем да приеме декларация, надявам се, вие можете да разберете, благодаря!

3. Ние ценим вашето търпение и разбиране.И ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, и, моля, свържете се директно с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или откриване на спор.Ние сме много щастливи да реши всички проблеми.

4. Ако не сте доволни от това и това е нашата причина, ние можем да ви помогнем да прилагат обезщетение за връщане, но ако това е причината, за нас е много жалко, че не можем да го плати.Още веднъж благодаря за разбирането.

Ние дълбоко се надявам, че сте доволни от покупката си в Dress Vision.Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив 5 звезди, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Това ще ви отнеме само една минута.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след покупката.Ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност.Ако не сте доволни, когато получите рокля, моля, не се колебайте да ни информира, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.

Ние може да произвежда тези цветове по поръчка за вас според вашия избор, можете да изберете опцията "таблица потребителски цветове" и да ни изпратите съобщение, кой номер цвят ви е необходимо, благодаря.

sku: w8415

Дизайн на гърба Чрез шнурове
Плат за сватбена рокля Тюл
Произход Континентален Китай
Отвор На Вратата СЛАДКА
Модерен Елемент Прост
Вграден сутиен No
Дължина на роклята Дължина на пода
Стил В стил бохо
За бременни жени ДА
Влак Редуване На Подметания/ Четки
Актуални снимки No
Дължина ръкав (см) Без ръкави
Украса Дантела, С рюшами, На много нива, Капакът
Стил ръкави С открити рамене
CN Дзянсу
Линия на талията Естествени материали
Търговска марка PRACFALT
Силует Трапециевидная ФОРМА
Тип изделия Сватбени рокли

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…