Cartoony бележник С хубав анимационни котка Бележник с магнитна закопчалка Японски албум за изготвяне на Пътен бележник Просто основно ръководство за студенти

0 Класиране
15.86лв. 22.65лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

В този кошачьем списанието има цветни страници с чаровни котки в цвят череша и други очарователни рисунки.Гладка и чувствителна на допир дръжка прави вашия почерк, ясен и лесно четим.Магнитна закопчалка сигурно ще запази вашите мисли и тайни.Използвайте я, когато се учат да правят бележки и домашното!

Характеристики:

Име на продукта: Дневник серия Bobcat

Материал: полиуретанова корица / вътрешна хартия с двоен ластик

Размер на продукта: 105 * 146 * 20 мм/4.13*5.75*0.79 инча

Тегло на продукта: около 238 г

Вътрешна страница: цветна страница 224P

Полезни съвети:

1. Поради цветовата температура на монитора, камера, осветление и умения фотография някои изображения на стоките може да има малка разлика в цвят, цвят в обемно изражение е с предимство!

2. Поради различни ръчни измервания, моля, допуска се малка разлика в размера.

Списък:

1 x списание за котки

Прочетете повече за продукта

1. Котки в цвят череша: В този елегантен и красив списанието с цветни страници, отпечатани на братството в цвят череша и други мотиви, вдъхновени от японската култура.Това ви дава физическо усещане, когато вие запишете вашите мисли, планове или спомени.

2. Изключителна еластичност: Тази котка списание, изработени от висококачествена полиуретанова материал, за да се предотврати износване, осигурява гладкост и нежност при допир.На гърба На корицата са представени шрифтове и модели топъл печат, даващ структурата и елегантност на вашето писмо.

3. Надеждно затваряне: Магнитна функция осигурява лесен достъп, водене на бележки от дневника сладка котка journal защитени от повреди вътре в списание cat journal.

4. Ъпгрейд вашия ритуал на писмо: това ще осигури спокоен и ясен почерк, без изтичане на мастило и неравни ръбове.Дебели и здрави страници също са устойчиви на светлинен смущения, като осигурява свободно пространство за вашите мисли.

5. Широко приложение: Този вестник за котки идеално за всеки повод, използвайте го като книга с рецепти, албуми за рисуване или дневник.Идеални за ученици или заетите професионалисти ще ви помогне да останете организирани и продуктивни.

sku: w6889

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…