Лека и голям чанта за съхранение на Switch, пътен калъф, универсална чанта за съхранение на Game Switch Case

0 Класиране
10.91лв. 18.18лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Описание:

Универсална чанта за съхранение: В този случай Game switch достатъчно място за съхранение и подреждане на вашите игрални конзоли и аксесоари за тях, да ги запазва ароматно и лесно достъпни.

Водоустойчива чанта за съхранение на: Защитете вашата игра, за да преминете и аксесоари от увреждане на вода с помощта на този траен и водоустойчив за пътно своята практика, осигуряването на безопасност по време на вашите приключения на открито.

Лек и портативен: Предназначени за геймъри, в движение, този калъф за носене лек и удобен за переноске, която позволява да се наслаждавате на игрите по всяко място, без да се добавя допълнително количество.

Голям чанта за съхранение, Благодарение на добре обмислени отделениям и джобовете, този калъф за преминаването осигурява достатъчен обем за съхранение на вашата игрова конзола, кабели, игри и много други, като запазва всички организирани и в обсега на

Лесен за почистване: Тази чанта за игра на ключа, изработен от материали, лесни за почистване, което ви позволява да се поддържа чистота и хигиена при игра

Технически характеристики:

Цвят: черен.

Материал: плат.

Забележка:

Могат да бъдат малки изкривявания цвят се дължи на различен разрешение на компютъра.

Могат да бъдат малки грешки, дължащи се на различни ръчно измерване.

Комплектът включва:

1 чанта за съхранение на игралната конзола

sku: w6743

Търговска марка NoEnName_Null
Произход Континентален Китай
Съвместим марка / модел Nintendo

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…