Жена раница, водоустойчива раница за пътуване, лека ежедневна чанта с подвижен пагон, анти-кражба училищна чанта през рамо

0 Класиране
22.99лв. 48.94лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Водоустойчив материал от плат Оксфорд] Този женски раница е изработена от висококачествени материали от плат Оксфорд, водоустойчиви, леки, трайни, прости и модерното, идеален подарък за жени / юноши.

[Противоугонный дизайн] Този женски раница е снабден с функция против кражба, която може да защити ценните неща в безопасна ситуация.

[Подвижна каишка] Този женски раницата е с подвижна презрамка, така че можете да го използвате като раница или чанта през рамо, за да лесно да променяте стил.

[Раница средни] Този женски раница с размер 28x28x13,5 см е раница със среден размер, в който лесно ще се поберат вашия портфейл, козметика, мобилен телефон, бележник, салфетки, камера и други предмети за ежедневна употреба.

[Широкото прилагане на] Този женски раница подходяща за употреба в офиса, училището, пътуване или всякакви други ежедневни случаи.Подходящ като подарък за семейството и приятелите.

Спецификация:

Име на продукта: Женски раница

Материал: плат Оксфорд

Цвят: черен

Размер: 28x28x13,5 см

Забележка:

1. Може да има малки различия между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

1 х женски раница

Лесен женски раница, противоугонный раница за пътуване

sku: w6633

Произход Континентален Китай
Материал Пластмаса

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…