Сгъваема Кухненска Количка за зеленчуци и плодове, Органайзер за храна, леки закуски, играчки, тоалетни принадлежности, Пластмасови кутии за съхранение, синьо

0 Класиране
26.27лв. 39.19лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли на борда!

[МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН, ЛЕСНО КЛАССИФИЦИРУЕМЫЕ] Контейнери за съхранение се използват за съхранение на зеленчуци или плодове, бутилки или кутии за кухнята и килера.Децата също ги използват за класификация на закуски, играчки, пъзела и книги.В банята те се съхраняват в шампоан или гел за душ, както и други тоалетни принадлежности.

[ОТЛИЧНА ИКОНОМИЯ на МЯСТО, БЪРЗО се СГЪВА] Тези контейнери, за да се поставят почти навсякъде и осигуряват достатъчно място в кухнята, в килера, коридора, банята, спалнята или кабинета.

[ДИЗАЙН във ФОРМАТА НА ОКОТО, ПОЛУОТКРЫТАЯ ПРЕДНАТА ЧАСТ] Штабелируемые кошници с пластмасов корпус и вкара конструкция, които позволяват ясно да се види какво има вътре, отлична вентилация за запазване на свежестта и сухота продукти.Полуоткрытая преден панел за достъп до стоки, не се движат горната кошница, която лесно да се заеме и да се почистват.

[НЕ ТВЪРДЕ голяма, но И не ТВЪРДЕ малка] Тези кошници за рафтове осигуряват удобно съхранение, благодарение на което се чувствате у дома е много спретнат.

[ТРАЙНИ И цветни] Всяка кошница за съхранение, изработен от пластмаса високо качество - могат да издържат голяма тежест, много здрава, устойчива на гниене, не задържа прах.

Цвят: син

Материал: пластмаса

Размер: 35x22.5x18.3 см

Осъществяване съдържание:

1 * кош за багаж

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w5783

Използването на Облекло
Характеристика Екологично чисти
Произход Континентален Китай
Материал Плат

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…