2 елемента Изкуствени листа смоковница 19,6-цолови изкуствени растения Храст фикуси за външна украса на сватбена на двора

0 Класиране
14.87лв. 22.88лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Качество: Изкуствени външни растения с листа от смокиня цигулка, изработени от пластмаса. Естествено, без особен мирис, нетоксичен, безвреден, безвредни за околната среда, са добре изработени, цветни и изглеждат много реалистично. Идеална за озеленяване и декорация на дома.

Фалшив смокини от листата на цигулка, устойчиви на uv: Мека, блестяща имитация му придава вид на истински листа, свеж естествен вид благодарение на високото си качество и удобство, натискате за дългосрочно и многократно използване.

Размер: Размери на стъблото на всеки тропически растения: дължина на 19.6 инча, всяка светлина по 15 парчета гъстите листа.Добавете зеленина, за вашето пространство.

Изкуствени цветя и храсти не се нуждаят от грижи, като почистването и поливането.Храсти и листенца изключително трудно да падне.

Прекрасни бижута: Идеята за изкуствени растения за дома, градината, хотела, тераси, офис, веранда, къща за гости, на Коледа, сватби и други вътрешни външни декорации.оформяне на реквизит в връбница и украса на масата.Изкуствените палмови листа придават на помещението усещане за природа.

Цвят: зелен

Материал: лепкава лента, пластмаса, желязна тел

Размери: Обща височина около 42 см

Съдържание на опаковката:

2 x изкуствени растения - фиговое дърво с листа-скрипками

Внимание:

При изпращане на всеки букет се поставя в близост, за да се намали пространството.Клиентите могат да клони най-естествено състояние.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w507486

Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай
Стил растения Клон

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…