Стенен кутия за съхранение на бельо, Органайзер за чорапи, шкаф за бельо С цветя на една кука, Кутия за съхранение, Органайзер за чекмеджетата на шкафа

0 Класиране
25.71лв. 51.44лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Полезни съвети:

1. Подвижна разделител: Този стенен шкаф за съхранение на бельо оборудван с подвижен разделител, който позволява да се разделят нещата си по категории и размери.Можете да съхранявате своята интимна дрехи в чистота и удобство.

2. Здрав и пыленепроницаемый: Този стенен шкаф за съхранение на бельо, изработен от висококачествен материал, HIPS и ПАТ, не е лесно да се повреди, и той е безвреден за околната среда.Той е герметичную конструкция, която поддържа вашето бельо чисто и свежо.

3. Голям капацитет: С помощта на тази стена кутия за съхранение на бельо може да сложиш много неща в малко пространство.Кажете сбогом на разстройство и поприветствуйте чисти и спретнати съхранение.Този продукт е разумно решение за организиране на вашите чекмеджета и шкафове.

4. Конструкция и странично куката: Тази кутия за съхранение е отстрани куки във формата на цветя, към които можете да окачите някакви малки предмети, като например обеци, колиета или ключове.Това е удобен начин за предлагане на бижута и аксесоари.

5. Лесна употреба: Благодарение изглежда кристално окошку и гладки настояват за този стенен шкаф за съхранение на бельо ви позволява свободно да разглеждате и удобно да използват своите неща.Той също така се различава здрава и стабилна инсталация без пирони, която не вреди на стената.

Описание:

Съхранявайте вашия любовен дрехи в ред и в достъпно място с помощта на тази стена на устройство за съхранение на бельо.Изработен от устойчив материал, той може да побере безброй неща, не заема много място.Кука във формата на цвете придава елегантност, а плавно разтягане осигурява лесен достъп.Идеалното решение за вашето бельо.

Спецификация:

1. Име: Стенен кутия за съхранение на бельо

2. Материал: бедра + ДОМАШНИ любимци

3. Тегло: около 300 г

4. Размер: около 37*10.6*8.5 см/14.57*4.17*3.35 в

Упаковочном лист:

Стенен Кутия За съхранение на бельо * 1

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

sku: w3625

Размер 37x10.6x8.3cm
Произход Континентален Китай
Материал Пластмаса

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…