Цветна линейно пропускане, подвижни защитни обтегач, държач за самоличност, каишка за бейджа с хоризонтални водоустойчив държач за карти от PVC

0 Класиране
1.91лв. 3.83лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Опции

Име на продукта: Държач за карти

Материал: полиестер + PVC

Размер: както е показано на снимката

Цвят: както е показано на снимката

Пратката включва: 1 * Държач за карти

Описание

1. Удобен и практичен: изработен е от полиестер + PVC, здрави и годни за чорапи!Не е нужно да се притеснявате за случаен выскальзывании карта или скъсване на дантела.

2. Лесен за носене: на предния панел с прозрачен прозорец осигурява видимост и защита, позволява лесно сканиране на документ за самоличност.Държач за самоличност с подвижна шнурком, компактен размер, лек и удобен, издръжлив.

3. Подходящ за самоличност, ученически лични карти, шофьорски книжки, автобусни стикери, карти, пране и дебитни карти и т.н. идеален за студенти, учители, жени, момичета, юноши и служители.

Полезни съвети

1. Ние предлагаме за вас най-добрите продукти и услуги.s Ако имате някакви проблеми, моля, уведомете ни и ние ще решим ги колкото се може по-скоро.Много ви благодаря.

2. Поради разлика в изображението на монитора и осветление на действителния цвят може да се различават малко от изображението на продукта.

3. Тъй като посочените по-горе размери, измерени ръчно, моля се допуска малка грешка.

4.1 cm = 0,39 инча.

sku: w311568

Тип Дантела
Номер на модела B3R5H
Произход Континентален Китай
Търговска марка ограниченията са посочени

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…