Комплект екструдер за 3D принтер, Събрани в комплект аксесоари за екструдер Инструмент за 3D принтера с силиконови капачки за работната зона училище и у дома

0 Класиране
12.96лв. 18.53лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ъпгрейд вашия 3D принтер, с помощта на нашия комплект Hotend!Благодарение на регулируемому болту той се инсталира без никакви колебания.Нашият комплект е проектиран за дълъг живот и отлично съвместима с широка гама от принтери.

Спецификация:

Име на продукта: Екструдер за 3D-принтер в събирането на

Вид: аксесоари за принтер

Опаковъчен лист:

1 комплект екструдер за 3D-принтер

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни ръчни измервания, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Издръжлив метален екструдер: Направен от здрава алуминиева сплав, този комплект экструдеров за 3D-принтер лесно ръждясва.Той е бил подложен на пясъкоструйни обработка и оксидация за да се осигури продължителна работа.

2. Високоскоростен печат: С помощта на нашия комплект экструдеров за 3D-принтер, можете да печатате с по-висока скорост, без да се притеснявате за никакви колебания.Комплектът е изработен от висококачествена пружинящей стомана, устойчиви на умора и нагряване.Той също така включва в себе си 4 подобрени пружини на легла, които осигуряват по-голяма стабилност и дълголетие.Това е ценна дубликат част за вашия 3D-принтер.

3. Оптимизирана производителност на печат: Нашият комплект экструдеров за 3D-принтер осигурява стабилна температура на горещия край, точна почистване на струйници и точна регулировка на налягането в редукторе екструдер.Благодарение на две силиконово колпачкам и регулируемому болту очаквайте отлични и стабилни резултати за печат.

4. Лесен монтаж: В комплекта на нашата екструдер за 3D-принтер е включен удобен монтажен комплект, осигуряващ лесен монтаж.Благодарение на нашия пошаговому ръководство със снимки, ще можете бързо да се събере сам и без проблеми да се пристъпи към отпечатването.

5. И практичност, трайност: Нашият комплект экструдеров за 3D-принтер може да се похвали с практични подобрения за подобряване на работата на печат.Благодарение на по-продължително използване и отлична съвместимост с множество 3D принтери е идеалният избор за постигане на оптимални резултати.

sku: w3069

Тип аксесоари Антена
Съвместим марка / модел Steam
Произход Континентален Китай
Търговска марка viugreum

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…