Държач за съхранение на моливи за грим на масата за совалка Ясна Класификация на Здрав

0 Класиране
4.16лв. 7.18лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

OOTDTY

абсолютно нов и високо качество

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСА Тази настолна стойка за съхранение на моливи, много подходящ за организиране на моливи за чертане на скици, дръжки за художественото рисуване, четки за маслени бои, маркери химикалки, цветни дървени моливи, пънове за перушина, тортильонов, инструменти за перушина рисунки, дръжки за маркиране mandal, акрилни пръчки и много други.

СКЛАДЫВАЕМЫЙ ТИТУЛЯР ЗА МОЛИВИ.Склонни дръжката може да добавяте и се използват повторно.По-голям капацитет, по-голям, отколкото на държач за писалка, но също така е идеално за съхранение на четката за грим, козметични инструменти, четки за акварельной живопис, цветни маркери, дистанционно управление, usb кабели, точки и т.н.

ЯСНА КЛАСИФИКАЦИЯ. Множество отделения за съхранение, в които може лесно да се класират на четката за рисуване с различни размери, цветни акварелни моливи, цветни маркери, метални дръжки за рисуване, инструменти за грим и т.н. Лесен за почистване.Дръжте всичките си инструменти за рисуване в ред.

ВИСОКО качество, дълготрайност.Дебели пластмасова кутия за съхранение, без мирис, нетоксичен, не ломающийся, здрави и много издръжлив.Лесен за почистване.Компактен бюро е идеално място за вашия офис маса, лавица за книги рафтове, тоалетна масичка, мивка в банята и т.н.

СПРЕТНАТО И чисто.Избор на универсален държач за съхранение комплекта за рисуване, моливи за чертане, инструменти за маркиране, mandal и други офис консумативи, направете го чисти и спретнати.Чудесно за деца, ученици, тийнейджъри, жени, мъже, у дома, в училище, в офиса.

Технически характеристики:

Материал: полипропилен

Цвят: бял; Каки; сив

Размер: Приблизително. 13x11.5x8.5 см / 5.11x4.53x3.35 инча

Тегло: около. 120 гр.

Комплектът включва:

1 настолна химикалка за pc

Забележка:

1. Моля, нека грешка 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви!

sku: w271284

Материал Дърво
Търговска марка ЦВЯТ
Тип Държачи за канцеларски материали
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…