Самоклеящийся притежателя корниз за пердета Титуляр за корниз за пердета Скоба за закачалки с две дупки дизайнерски скоба за закачалки Инструмент за баня Кухня Спалня

0 Класиране
10.08лв. 20.18лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Основни моменти:

1. Трайност: Закачалка за щори може да се похвали здрава конструкция с пружини от неръждаема стомана и материал ABS, предоставящ надеждна поддръжка и мини свойства.Осигуряване на здрава хватка, той не се деформират и не вреди на стена или прозорец, осигуряване на по-продължителната работа.

2. Стабилна носеща: не се налага пробиване на отвори или да се използват инструменти, просто махнете защитното фолио и го завийте закачалка на стената.Трайни, без следи от лепило осигурява стабилна и силна фиксация, му е лесно отвалить.Закачалка и водоустойчив, така че можете да го използвате във влажна среда.

3. Здравина и гъвкавост: Добавете стил на вашето пространство с помощта на нашите закачалки за корнизи с две дупки и голяма носеща способност, които са прикрепени с помощта на лепило и с помощта на винтове.

4. Гъвкав организатор: Лесно подвешивайте завеси и упорядочивайте битови предмети с помощта на тази многофункционални закачалки за стрехи.Проектиран за монтаж на най-врати и сърца, той също може да се използва като универсална поставка за кухненски прибори, тоалетни принадлежности, дрехи, шапки и много други.

5. Широко се използва: Подходящ за употреба в различни помещения, включително хол, спалня, кухня, баня и др.Лесна инсталация и възможност за адаптиране под различни размери на корнизи за пердета.

Описание:

Подобри процесът на миене на прозорци с помощта на нашите конзоли за корнизи без пробиване, произведени от материал ABS.Тези скоби са устойчиви и здрави и притежават голяма носеща способност.Те предоставят универсална подкрепа и могат да бъдат използвани и на други места.

Спецификация:

1. Тегло на продукта: около 110 грама

2. Размер на продукта: (приблизително)7.6*7.5*5.1 см/2.99*2.95*2.01 инча

Опаковъчен лист:

2 бр. * Закачалка за пердета

Забележка:

1. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Поради различни измервания ръчно, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

sku: w2681

Брой куки 2
Произход Континентален Китай
Материал Неръждаема стомана

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…