Притежател на молив за плот на Силикон Настолен органайзер за химикалки Преносим контейнер за писалки Здрав Настолен органайзер за студентска хол

0 Класиране
2.61лв. 3.73лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Този държач за писалка в присоске гарантира, че на върха на писалката ще остане невредим.Произведена от устойчиви, екологично чисти материали, е снабден с трайни вендузата на дъното, което позволява да го премести където и да отидете.Обслужване и просто - трябва само да изплакнете с чиста вода, за да се отървете от мръсотията.А благодарение на преносим дизайн тя е идеално решение за хора в движение.

Спецификация:

Име на продукта: Държач за писалка в присоске.

Тегло на продукта: 12 грама

Размер на продукта: (приблизително)1.8*1.65*1.9 см/0.71*0.65*0.75 инча

Материал на продукта: силикон

Полезни съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои храни може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Възможни са малки различия в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Списък на опаковката:

Държач за химикалки-нещастници * 1

Вижте повече детайли за продукта

1. Безопасен материал: Намаляване на износването на вашите писалки с помощта на този висококачествен силикон притежателя-нещастници.Меки и удобни, да не повреждающий на върха на писалката, здрав, устойчив и лесно деформиран.Съхранявайте писалката с лекота.

2. Повишена устойчивост: Благодарение на надеждна конструкция издънка на нашия държач за химикалки лесно се прикрепя към гладки повърхности като стъкло, керамични плочки и дървени дъски, осигуряване на лесен достъп и ежедневното удобство на използване.Благодарение на мощния всасыванию можете да не се притеснявате за нестабилност или есента.

3. Лесна поддръжка: Държач за пера, за да има гладка повърхност, върху която да няма струпвания на прах или петна.Той не изисква допълнителни почистващи препарати или четка за запазване на перфектен външен вид.Просто изплакнете с чиста вода и той отново е готов за употреба.

4. Обща цел: Този държач за химикалки-издънка може да се мести където и да е, отново да се инсталира на друго място и демонтира по всяко време.Той няма да навреди на стената и не оставя следи.Той е подходящ за използване в различни случаи, като например в предприятия, училища, домове и т.н.

5. Беспроблемная мобилност: Нашият държач за химикалки лесно се издига с помощта на вакуум, както и портативна конструкция на нашето притежателя на дръжките позволява лесно да го носите със себе си навсякъде, благодарение на удлинителю на предния панел.

sku: w256107

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…