Инструмент За Премахване На Кълбовидни На Пантите С Ноктите Си, Разделители За Окачване Бутам Лост, Инструмент За Демонтаж На Автомобила С Хидравлично Задвижване

0 Класиране
21.86лв. 43.71лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Описание:

Хидравлични инструменти за теглене, универсален разделител окачване бутам лост с топка глава, Автомобилни инструменти за кола Параметри на продукта:

Заглавие: Хидравлични инструменти за теглене на

Приложими модели: Универсален

Приложение: разделител за окачване бутам лоста на автомобила

Област на приложение: 5-13 мм

Мощност: Паралелен диапазон на промяна на налягането: 5,0-11,5 мм

Устройство: външен шестигранник 17 мм

Комплектът включва:

Хидравличен инструмент за премахване * 1

Повече за продукта

1. Отлична дълготрайност - Произведени от материал с висока твърдост, нашия инструмент за демонтаж на хидравликата се различава фина обработка, висока износоустойчивост и дълготрайност.Идеален инструмент за ремонт на автомобилни резервни части.

2. Спестяване на труда - Нашият автомобилен сепаратор окачване бутам лоста с отточна тръба на шарнирна връзка за автомобил, много икономичен.Той е интегриран, с малки размери и лесно за използване.

3. Лесен за използване - Изработен от материали с отлично качество, ни сребро авто сепаратор окачване с топка глава осигурява удобно използване.

4. Лесен за използване - компактен, гъвкав, той е удобен за хващане.Нашите инструменти за разглобяване на автомобили за s лесни за експлоатация.Това помага да се спести значително време.Чудесен инструмент за ремонт на автомобилни резервни части.

5. Универсална съвместимост - Този инструмент за демонтаж е универсална за повечето автомобили или багажников.Можете са го използвате за кълбовидни на пантите на автомобили.

sku: w254854

Произход Континентален Китай
Номер на модела Хидравлични инструменти за разглобяване

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…