За мотоциклети Can MaverickX3 UTV Щрангове Винт скоба Притежателя на Багажник

0 Класиране
48.85лв. 68.79лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

ООТДТИ

Съживете опит за каране извън пътя с помощта на този комплект плажни автомобили и оф-роуд автоподъемников.Произведени от висококачествена алуминиева сплав, тези лифтове са идеално решение за собствениците на плажни автомобили и suv, които искат да се подобри комфортът на шофиране и обзорность.

Направени от здрава алуминиева сплав, тези асансьори са проектирани така, че да издържат на тежки условия за приключения извън пътя.Те са оборудвани стабилна и надеждна система за поддръжка, която осигурява плавно и комфортно пътуване дори и по неравен терен.

Разработени специално за собствениците на плажни автомобили и ванове, тези лифтове са задължителен аксесоар за всички, които искат да подобрят своя опит на шофиране.Независимо от това, дали сте професионален шофьор или любител на активна почивка, тези лифтове значително ще повишат вашият комфорт и контрол зад волана.

Вдигнете си плажен автомобил или suv на нови висоти с помощта на тези лифтове. те са идеални за каране по пясъчните плажове, каменист, средномесечните и кални писти, предоставят допълнителни стойките, необходими за по-лесно придвижване в трудни условия.Насладете се на прекрасна гледка към пътя пред и да се преодолеят всички препятствия по пътя си.

Изживейте неповторимо приключение на офроуд с тези асансьори.Кажете сбогом на дискомфорта и ограничена видимост и поприветствуйте повишен комфорт на шофиране и работа.

Технически характеристики:

Материал: алуминиева сплав

Размер: както е показано на фигура

Цвят: черен

Стил: 2 елемента/4шт/4шт с накладки.

За банките MaverickX3

Комплектът включва:

1 комплект подступенков

Забележка:

① . Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

② . Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Благодарим ви за разбирането.

sku: w254541

Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…