Сензор на дебелината на боята на автомобила, измерване на дебелината на боята, тестер за кола с цифров дисплей, м дебелина, тестер за люлки

0 Класиране
27.82лв. 55.63лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Този дебелометрия бои е идеален за проверка на техническата изправност на железни и алуминиеви автомобили.Лесен за разчитане дисплей го прави удобен за бързи измервания.Манометър за лесно, което позволява лесно да го носите със себе си.Чудесен инструмент за точно измерване на боя, без увреждане на повърхността.

Материал: ABS

Област на приложение: сверхточное резолюция от 1 микрон, измерване на обхвата на FE / NFE, автомобилната боя 0-2000 μm

Характеристики: Малък размер, висока точност, индикатор за нивото на заряд на батерията, функция за автоматично изключване, за да FE / NFE

Обхват на измерване: 0-2000 ΜM

Точност на измерване: ± (3% + 1 МИКРОН)

Източник на захранване: 2 батерии тип ААА 1,5 (идват без батерии)

Работна температура: -10 ℃ до 50 ℃

прибл.) 8,5*4*3 см/3.35*1.57*1.18 инча

Опаковъчен лист:

1 бр. x сензор на дебелината на боята на колата

Вижте повече детайли за продукта

1. Точни показания: Благодарение на възможността за измерване на покрития върху всяка магнитна или немагнитной метален субстрат нашият автомобилен дебелометрия discomfortt, изработени от желязо и алуминий, осигурява надеждни резултати.Получете точни показания при всички условия на измерване, за да се гарантира ефективна работа.

2. Повишена точност: Благодарение на интуитивния интерфейс и голям, удобен за четене дисплей, нашият сензор дебелината на покритието car discomfortt осигурява висока точност на показанията за точни детайли детайли.

3. Портативен дизайн: Този измерване на дебелината на покритието car discomfortt лек и лесен за носене, така че можете да се измери дебелината на покритието discomfortt на всеки автомобил по всяко време и на всяко място.

4. Широко приложение: Този измерване на дебелината на покритието car discomforttt е разработен за да отговори на нуждите на металообработващата промишленост, машиностроенето и продуктов контрол.Това е надежден и точен инструмент за работа в работилници и на открито.

5. Многофункционална конструкция: Независимо от това, дали е необходимо да се измери дебелината на покритие на вашия автомобил, прахово покритие на улично хамбара или на индивидуалните в банята, този сензор може да направи всичко това.Той работи с всички метали, включително стомана и алуминий.

sku: w251513

Произход Континентален Китай
Номер на модела Сензор на дебелината на боята на колата

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…