Калъф за конзоли-на ключ, защитен калъф за игралната конзола с плъзгане дръжка, покритие за защита от надраскване, аксесоар за закрепляемого ключ, защита от падане

0 Класиране
20.85лв. 80.17лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Калъф за конзоли-суич Защитен калъф за игралната конзола с плъзгане дръжка за Носене за защита от надраскване на корпуса, за защита от падане закрепляемый аксесоар за ключа

Основни моменти: 1. Сигурна защита: с използването на този ергономични защитен своята практика ще можете здраво да задържи ключа.Канава дизайн предпазва от износване и приляга перфектно в ръката.

2. Подобрена производителност на играта: Нашият защитен калъф switch осигурява по-добър захват за прецизно управление и предотвратява выскальзывание от потни ръце, помагайки ви да играете игри плавно.Насладете се дълго време на възпроизвеждане без никакъв дискомфорт.

3. Лесна докинг и изключване: с помощта на този удобен своята практика лесно може да закачите или изключете ключа.Извадете го от своята практика, за да состыковать или отстыковать Joy Cons в ръчен режим по-малко от 5 секунди.Благодарение на разумното дизайн няма нужда да свали целия капак или блокира някакви портове.

4. Лесна инсталация: Този защитен калъф за ключ е лесен за инсталиране и отстраняване, се инсталира директно към докинг станция и не се намесва в работата на бутоните или пристанища.Той е изработен от здрав материал, ABS, който по-удобно да държат в ръцете си и предпазва вашия ключ от надраскване, прах и падения.Той е издръжлив, което осигурява дълготрайна употреба.

5. Страхотни идеи за подаръци: Запазете любимите Switch близките си в безопасност с помощта на този защитен своята практика - прекрасен подарък, който ще осигури отлични впечатления от преносими игри.Това е идеалното допълнение към колекцията от аксесоари Switch.

Този защитен калъф за ключ осигурява добра защита на вашето устройство и на най-доброто сцепление, което го прави идеален за ръчен режим.Той се инсталира директно към докинг станция, което ви позволява лесно да превключвате назад и напред.Споделете ги с приятели и се наслаждавайте на играта, без да се притеснявате за царапинах или наранявания.

Характеристики: Стил: MonsterHunter / Arceus

Материал: ABS

Опаковъчен лист:

1 * Защитен калъф за домакин

2 * Защитен калъф за контролера

sku: w24454

Произход Континентален Китай
Тип аксесоари Антена
Номер на модела Корпус на конзолата на превключване
Съвместим марка / модел Steam
Търговска марка Луксозният

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…