Комплект Уплотнителя прозорци Ac Преносим Комплект Уплотнителя Прозорци Ac Адаптер Универсален Лак Прозореца Захранващ За Блок Захранващ адаптер За Преносими Климатици

0 Класиране
49.78лв. 99.56лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Описание:

Предотвратите попадането на горещ въздух в помещението с помощта на този комплект стъкла за климатик.Комплектът включва 4 панела, направени от PVC.Това е издръжлив и лесен за почистване аксесоар за прозорци за кондициониране на въздуха.Това ще ви помогне да се поддържа хигиена и комфорт в помещението.

Спецификация:

Име: комплект стъкла за климатик

Материал: PVC

Опаковъчен лист:

Комплект стъкла за климатик * 1

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Лесна употреба: Този комплект уплътнения за прозорци климатик има регламентирана структура, която позволява да се коригира дължината на 4 панели с помощта на гайки.Монтаж и демонтаж без инструменти не представлява затруднение.

2. Ефективна изолация с горещ въздух: създаване плътно уплътнение около прозореца, този комплект предпазва от горещия въздух в стаята и неговата продукция през пролуката.По този начин ще можете да повиши ефективността на охлаждането на вашия климатик, да спестят енергия и да намалят сметките за електроенергия.

3. Здрав и издръжлив: Този комплект уплътнения за прозорци климатик е изработен от висококачествен PVC материал, който не е податлив на деформация, износостойок, устойчиви на високи температури и е трайна.Той издържа на трайни термични въздействия и осигурява надеждна херметизацията на прозореца.

4. Уютно и свежо: Този комплект уплътнения за прозорци, климатик осигурява добра вентилация благодарение на подобрени мрежесто аксесоар.Той помага за поддържане на уют и свежест в помещението, което възпрепятства предотвратяване на прах и други замърсявания.Ето как този комплект подобрява околната среда в помещението.

5. Практичност и съвместимост: Независимо от това, какъв е вашият преносим климатик, този комплект за печати на прозорци променлив ток може да работи с него.Това е гъвкав и удобен аксесоар за прозорци климатик, който се използва широко и е подходящ за вертикално или хоризонтално прозорците.

sku: w196700

Материал плат
Номер на модела Комплект Уплътнения За прозорци Ac
Произход Континентален Китай
Стил Модерен стил

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…