Прашка-за Миене Game Travel 10 В 1-Дървена Шайба Game Здрава Игра Sling Shot За Парти С 4 Карти на Герои и 24 Шахматными Фигури

0 Класиране
13.56лв. 19.37лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Търсите забавна и интерактивна игра за деца?Не търсете повече, отколкото в игра на Fast Sling Пък!Тази игра идва с по 5 снимки на сцени, както и предната и задната страни, което е идеално за развитието на творческите способности и развитие на общуване с децата.Благодарение на елегантния и удобен дизайн е чудесен подарък както за семейство, така и за приятелите и децата!

Име на продукта: настолна игра

Материал: дърво

Размер: 43 * 30 * 3 см| 16.9*11.8*1.2 инча

Подходяща възраст: от 3 години

Списък:

Дървена шахматна дъска * 1

На сцената на шахматна дъска * 5 (на разположение от двете страни)

Начална въже * 2

Дървени апликации * 2

Карта на героя * 4

Карта на точки * 15

Фигурите * 24

Повече за продукта

1. Десет от най-добрите сцени: Получите огромно удоволствие от 10 режима на игра, настолна игра sling пък в 10 различни сцени, в които може да се играе самостоятелно или с партньор.Тази игра, разположени отпред и отзад, за всяка от 5 изображения от сцената, предоставя разнообразни възможности за геймплея.

2. Семейно забавление: на Тази настолна игра "прашка-шайбата" подходящ за съвместни игри на деца и възрастни, тъй като тя може да подобри чувствата си и общуваме с децата си.Това е мултиплейър бойни игра, която изисква стратегия и умения.

3. Разработване на социални умения: Игра в тази игра на дъска с шайба развива у децата визуално-моторна координация и скоростта на реакция, едновременно подготвяйки сцената за приятелски отношения и усъвършенстване на социални умения.

4. Продължително удоволствие: на Тази настолна игра с шайбата не е лесно да се повреди, тя е безопасна и безвредна за играчи от всички възрасти.В нея може да се играе дълго време, без да изпитват скука, благодарение на елегантния и удобен дизайн.

5. Подобряване на уменията по всяко време: Насладете се на тази настолна игра sling пък като забавно и практично учебното подарък, подходящ за рождени дни, празници, партита и т.н., Развива координацията на ръцете и очите на детето си, скорост на реакция и стратегическо мислене.

sku: w17977

Произход Континентален Китай
Препоръчителна възраст 12+y
Сертифициране Сертифициран в Китай (3C)

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…