Защитен калъф за геймпада Xbox X series/S Силикон Нажежен Зелен светлинен калъф за аксесоари за джойстика Xbox серия S

5 Класиране
0.88лв. 7.17лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Реклама:

Вертикална поставка за Xbox Series S 2 охлаждающими вентилатори

Специално разработен охлаждащ вентилатор се прилага за конзолата Xbox Series S. Фенове-охладители с двойка вертикални каботажните осигуряват най-добрата теплоотдачу устройство, без прегряване.

Силиконов Калъф За контролера на Xbox X series/S

Калъф от силикон материал softands moothfood-grad, позволява прецизно изрязани контролер Xbox X series / S и е подходяща за защита на всички бутони, предпазва от удари, драскотини.

Делото Противопылевого Филтър За Конзолата Xbox X Серия

Противопылевой филтър е разработен специално за конзолата Xbox X серия, може да оставят чужди обекти на повърхността на пылезащитного своята практика, за предотвратяване попадането на чужди предмети в корпуса и лесно почистване на корпуса, намаляване на запрашеност на вентилатора.

Притежател на мобилен телефон на контролера на Microsoft Xbox серия S / X

Този скоба за мобилен телефон, разработен специално за Xbox серия S / X, Xbox One, Xbox One X / S. Лесен за инсталиране и свързване на контролер или мобилен телефон.Можете да настроите на най-удобния ъгъл на полето на зрението в съответствие с вашите предпочитания, за да ви осигурят максимално благоприятни впечатления от игри или гледане на филми.

Описание:

Светят в Тъмното

Нови флуоресцентни силиконови материали, оригинален цвят е бял, но той ще светят в тъмното, че ще даде своя контролер блясък през нощта.Ще ви представим различни впечатления от играта!

Ергономичен дизайн

Този силиконов калъф от 100% силиконов материал осигурява ергономичност вашия контролер, приятна на допир и великолепното усещане за гладкост на кожата по време на игрите.Можете да използвате вашето устройство, въртяща го вертикално и хоризонтално.Съвместим с контролера на Xbox Серия X. Всеки продукт ще бъде тестван и внимателно опаковани преди изпращане.Моля, бъдете сигурни в покупката!

Цялостна защита на 360 Dgree

Напълно покрита със силиконова обвивка защитава всеки ъгъл на вашия контролер, за предотвратяване на попадането на мръсотия, прах, драскотини и удари при падане, които могат да доведат до увреждане на вашия контролер.Силиконово триене осигурява удобно захващане предотвратява подхлъзване по време на игра, повече не се притеснявайте за потни ръце.

Лесна инсталация.

Този силиконов калъф за геймпада Xbox Series X е много лесна за инсталиране и отстраняване, мек силиконов материал, добра пластичност и еластичност, му е трудно да се прекъсне по време на инсталацията.Е съвместима с контролери от серията Xbox, не влияе нито на какви функции.

Подробна информация за продукта:

Списък на опаковки

1 Х силиконов калъф за Xbox X series / S

2 Х подарък капачка за джойстик

sku: w17087

Съвместима модел на Microsoft XBOX SERIES X, Xbox Серия S
Съвместим марка / модел Microsoft
Произход Континентален Китай
Търговска марка TECTINTER

Въпроси и отговори клиенти

avatar

харесва ми

avatar

Идеално за грижа за моето дистанционно управление на Xbox, благодаря продавач, препоръчвам го от добър материал

avatar

Красив и прекрасен декор

avatar

малко ... без коментар, добре, добре

avatar

Много хубаво. Поръчах си неща, 19 декември, и те дойдоха при мен, в тях трябва да има гаранция, 16 дни, и те са дошли близо месец

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…