Интелигентна Електрическа топло с подгряване, Настолен компютър, Дигитален дисплей, Топло, Загряващ маса, Водоустойчив Мат, Подложка за мишка 220 В

0 Класиране
38.64лв. 55.20лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

забележка: може да се поддържа само в страни с напрежение 220 v.

Характеристики:

1. Този продукт използва най-нов принцип на веригата, ултра-тънък дизайн, както за употреба, така и за красотата.

2. Трехскоростная конструкция с постоянна температура позволява лесно да регулирате температурата, което ви позволява да изберете подходящата температура в съответствие с вашите нужди.

3 Продуктът е произведен от висококачествена кожена материя, която е мека и не е груба, а също така има добър водоустойчив ефект, който сигурно и защитено.

4. В процеса на кант се използва точен процес на шиене и с блажна кант, което прави продуктът като цяло е модерен и дълготраен.

5. Нагревателен лист от сгъсти PET-алуминиево фолио, бързо загряване, равномерно нагряване, ниска консумация на енергия, липса на радиационно-безопасно отопление на продукта.

6. Интелигентен дисплей за контрол на температурата, автоматично изключване след 3 часа и бързо загряване за 10 секунди.

7. Водоустойчива и устойчива, с включено хранене чаша за вода случайно се излива и от пръска питейна вода.След изсъхване на спрея може да се използва в нормален режим.

Спецификация:

Заглавие: Подложка за мишка с цифров дисплей с подгряване

Материал: кожа

Номинално напрежение: 220 В

Номинална мощност: 150 W

Номинална честота: 50 Hz

Време: 3 часа

Регулиране на температурата: 3 файла

Температура: 40 ℃-50 ℃

Размер: 60 * 36 см/ 80 * 33 см

Цвят: сив/ черен / розов /зелен

Комплектът включва: 1 * подложка за мишка с подгряване

Забележка:

1. Поради измервания ръчно и незначителни цветови вариации се допуска разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) в зависимост от различните настройки на дисплея.

2. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, разберете.

sku: w1675

Търговска марка луксозно сияние
Произход Континентален Китай
Материал Кожа

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…