Фигурка на мишката от катран, високо качество фигурки на мишката от смола на Хелоуин, ужасно фалшив мишката, украса за превозни средства на Хелоуин, за градината и на улицата

0 Класиране
25.35лв. 50.70лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Водещи елементи:

1. Здрав материал: Тази фигурка на мишката от смола е изработена ръчно с изискан детайл, което я прави уникална и очарователна декорация на вашия дом или на работа.Тя е направена от висококачествен полимер материал, който е траен и небьющимся.

2. Страшен дизайн на мишката: Тази фигурка на мишката от смола е смешно и страшно дизайн на мишката, управление на автомобил със зла усмивка, добавяйки атмосферата на Хелоуин и е забавно да си къща.

3. Зловеща шега: Тази фигурка на мишката от смола не прилича на обикновена мила и приятна мишката.Независимо от това, поставите ли я на бюрото, рафта или рафт на полицата, тази мишка със сигурност ще ви зарадва вас и вашите приятели.

4. Широко приложение.: Добавете зловеща нотка елегантност в дома ви с помощта на тази фигурки на мишката от смола.Идеална за Хелоуин, но достатъчно гъвкав за използване през цялата година, тази цифра ще даде на вашето пространство на повече индивидуалност и стил.Поставете го на бюрото си, лавица за книги, перваза на прозореца или на всяко друго място, което желаете.

5. Страхотен подарък: Изненадайте и зарадвайте ги тази фигура на мишката от смола, креативен и забавен подарък, който изразява своята грижа и благословия.Дали това е Хелоуин парти, рожден ден или друго събитие, тази очарователна малка мишка ще ги накара да се усмихне и да се оцени вашата загриженост.

Описание:

Търсите идеалното зловещ допълнение към вашата колекция декор за Хелоуин?Нашите висококачествени фигурки на мишки за Хелоуин от смола са плашещи, но забавен дизайн, който е идеален за повечето случаи.Те ще станат чудесен подарък за Хелоуин за близките си хора - семейство, приятели, колеги, съседи или деца, и не е задължително да се хареса на всеки, който обича сладки и зловеща украса.Изработени от трайни материали, тази фигурка, без съмнение, ще продължи много предстоящи Хэллоуинов.

Спецификация:

Име на продукта: Занаяти, изработени от смола за Хелоуин

Материал на продукта: смола

Размери на продукта: 13 * 10 * 5 см/5.12*3.94*1.97 инча

Тегло на продукта: 280 г

Опаковка: картонена кутия

Полезни съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои храни може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Възможни са малки различия в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Опаковъчен лист:

Фигурка на мишката от смола * 1

sku: w138174

Произход Континентален Китай
Интелигентно устройство no
Тема Архитектура
Стил Изкуствен
Материал Пластмаса

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…