yourui ЗА Dell Inspiron 5490 5590 на дънната Платка на лаптопа с SRGKW I7-10510U MX230 18778-1 TY55C 0TY55C CN-0TY55C дънната Платка

0 Класиране
342.96лв. 403.49лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Моля, проверете номера на детайлите вътре в слота за памет и бъдете внимателни при сравнение с моя образ, ако той съвпада с вашата оригинална платка.

Описание на продукта:

yourui ЗА Dell Inspiron 5490 5590 на дънната Платка на лаптопа с SRGKW I7-10510U MX230 18778-1 TY55C 0TY55C CN-0TY55C дънната Платка

2. Процедура за изпитване MB:

Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея, две паметта, драйвер DVD, мрежова връзка, на глас, мишка, клавиатура, набиране, USB, SD, КОМПЮТЪР, батерия COMS 3,3, заредена ли е батерия или приключен, напълно ли работи 3D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти.

Проверете дали има пропуски в фитингах, ръжда, гниене, премахване на прегряване на корпуса.

Проверете дали липсата на електронна изолация от слепена хартия.

Проверете външния вид, например, наличието на трева, почистване на прах, купа за запояване или други мръсни следи върху дънната платка.

3. Обратна връзка

Ако има някакви проблеми с покупката си, моля, дайте ни възможност да се определи всичко, преди да остави отрицателен коментар.Ние няма да публикува коментари, докато и двамата (купувач и продавач) не ще са доволни от сделката.Когато сте доволни от нашите стоки, оставете положителен отзив.

4. Доставка и товари

Ние извършваме доставка през DHL/UPS/EMS/FedEx/ТРОТИЛ в зависимост от различни региони, използваме различни начини за доставка в международен регион.

5. Връщане:

Ние правим всичко възможно, за да се погрижат за всеки от нашите клиенти по най-добрия начин.Въпреки това, ние не носим отговорност за промяна на решението или загуба на поща. ние ще се радваме да върне парите в пълен размер, ако това се случи по наша вина.

Стоки с повредени или липсващи компоненти не подлежи на връщане.

Купувачите са отговорни за обратна доставка, в подходяща опаковка.

След като продуктът бъде получен, то ние ще ви възстановим парите.

6. Гаранция и обслужване:

Ние осигуряваме гаранция на 35 дни.Купувачите са отговорни само за разходите за обратна доставка, гаранционни стоки. (В повечето случаи на купувача се наложи да се върне само на проблемните компоненти, а не на цялата опаковка.).

Преди връщането на продукта, моля, уверете се, че сте получили нашия (продавача) обратен адрес, и напишете "подарък" и 10 долара на митницата, на един лист, информация за доставка.Моля, използвайте обикновена пощенска услуга и ни изпратете номер за проследяване.След като получим стоката, ние отремонтируем или обменяем възможно най-скоро.

sku: w1248

Поддържан размер на екрана 15 инча
На чипсета HM86
Произход Континентален Китай
Съвместим Марка Dell
Тип на паметта DDR4
Търговска марка твоят приятел
Размер на паметта 2G
Вградена памет ДА
Модел графичен процесор GTX860M
Вид графична карта Неинтегрированный-NVDIA
Вграден твърд диск no
Номер на частта 18778-1 TY55C 0TY55C CN-0TY55C
С процесор ДА

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…