2X Дървена четка за коса с Дървена гребен за коса-Натурална гребен-Антистатични масаж с помощта на гребен (зъбите са с ширина цвете)

0 Класиране
15.03лв. 22.45лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Добре дошли в нашия магазин.

За нашите стоки на достъпни цени и добро качество.Ние поддържаме пряка доставка и продажба на едро.Ако искате да работите с нас в продължение на дълго време, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим много добра цена.С най-добри пожелания!

Натурален: Изработен е от 100% висококачествен естествен златен сандалово дърво и обработена изискани традиционни средства за ръчно изработени, благодарение на което косата изглежда великолепно.

Антистатическое електричество: За разлика от обичайните пластмасови или метални гребени, които причиняват лепкава статично електричество, тази здрава и гладка дървена четка за коса - лесният начин да се избегне сутрешното гняв!

Идеален подарък: Благодарение на первоклассному качество и благородни природата, дървена четка за коса може да се превърне в чудесен подарък за вашата съпруга, майка, семейство, двойка или просто приятел

Дизайн: зъбите са с ширина цвете

Здрав и естетичен дизайн

Идва в запечатан формата за повишена гигиеничности

Хипоалергичен за перфектна грижа за косата

За разлика от пластмасови, дървени и гребен за оформяне на брада, не създава статично електричество

По-лесно въздействие върху кожата на главата, от метал и пластмаса

Предпазва от изсушаване косата, равномерно разпределение на маслото от кожата до косата.

Поради естеството на дърво цвят може да варира, някои от тях са жълти, някои тъмни, и те променят цвета си под въздействието на слънцето.

Тази гребен със сигурност ще бъде незабравим подарък за рожден Ден, Ден на бащата, абитуриентски бал, годишнина или празничен подарък за себе си или това на брадат мъж в живота си.Зарадвайте себе си или своите близки подарък за грижа за брада премиум клас!

Размер: 11x5,5x1,3 см

цвят: основният цвят на дърво

Материал: златното сандалово дърво

Комплектът включва:

2 дървени гребен

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w117767

Брой парчета КОМБИНИРАНАТА
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…