Имат таблица за съхранение на стенни домашни TA5C в класната стая за Рисунки, Снимки, Демонстрации занимания, Имат таблица за съхранение на домашни работи

0 Класиране
27.73лв. 56.59лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

ООТДТИ

Използвайте тази голяма джоба таблица за съхранение на документи, плакати, снимки, рисунки, домашни учители, контролни работи и други предмети, подходящи за джобен размер.

Покет карта е изработена от здрава 420D найлон, който е лесен за почистване и позволява многократно и дългосрочно използване.

В този джоб се поставя хартия формат letter, 6 джобове за хоризонтални джоба диаграма 57x18 инча, която може лесно да се закача на стена, шкаф, врата, запирающийся шкафче.

Страхотна имат таблицата - чудесен инструмент за събиране на задачи и документи, както и прозрачни джобове осигуряват ясна показване на работа.Тази надеждна имат таблицата дава възможност за събиране или разпространение на документи за други групови занимания.

Покет таблица на стената в класната стая - отличен избор за учителите, за разпределение на класните работи за обзавеждане организация и съхранение в класната стая, може да се използва за украса на класните стаи, офиси, къщи или предприятия.Съхранявайте я в чисти.

Спецификации.:

Материал: полиестер

Цвят: син; черен

Размер: приблизително 145x46 см / 57x18 инча

Тегло: около 400 г

В комплекта са включени:

1 бр стенни покет таблица в клас

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодаря

sku: w1170

Произход Континентален Китай
Търговска марка NoEnName_Null

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…