Кабел-конвертор за SATA/PATA/IDE-устройство в USB 2.0 за 2,5/3,5-инчов твърд диск, популярен по целия свят кабел-преобразувател-адаптер

0 Класиране
14.40лв. 25.28лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Кабел-конвертор за SATA/PATA/IDE-устройство в USB 2.0 за 2,5/3,5-инчов твърд диск Горещ кабел-преобразувател на адаптер по целия свят

Подкрепа за директни доставки и търговия на едро.

USB Интерфейс се свързва към 2,5 - и 3,5-инчов широк интерфейс на твърдия диск IDE и SATA; Бърза връзка USB2.0 КЪМ IDE/SATA. Високоскоростен пренос на USB2.0, стабилна производителност, поддръжка на CR, cd-rom, DVD, cd-rom, CD-RW, DVD RW.

Поддръжка: Windows 2000, me, XP, Изглед и Mac OS; В Windows 2000 / ME / XP / Vista диск не се нуждаят; проект за консервиране, стабилна производителност

Линия на преобразуване USB transfer IDE / SATA

интеграция преобразовательной главата (2,5 инча, 3.5-инчов, тип твърд диск (по-малко от 320 г.), на cd-rom (за записване)

поддържа топла връзка, щепсела и да играе. може да се използва за прехвърляне на данни от твърд диск, CD-rom, Cambell, MO, ZIP. добра съвместимост, може да извършва обмен на данни чрез хардуерна платформа. скорост на пренос на бърза скорост на трансфер до 480 MB / s.

Информацията за:

1. Преди да използвате преведете твърд диск (добавете кутия за твърд диск) свързване на проводници в режим disc (MASTER).

(захранващия кабел и други консумативи липсват)

2. ред на свързване

(1) първо включете захранващия кабел към мрежата от 220 V.

(2) свързване на захранващия адаптер към края на захранващия кабел (за да не се допусне възникване на искри, причинени от твърде голям токов удар, няколко пъти захранващ адаптер може да изгори).

(3) свържете USB кабела към компютъра и включете блок на твърдия диск, можете да обменят данни, след като компютърът идентифицира USB-устройство, след няколко минути.

3. извличане блок на твърдия диск.

Махнете отметката от полето с твърд диск, като при извличане на USB-устройство, а след това извадете кутията с твърд диск.

Моля, обърнете внимание: Адаптер за захранване се отнася до съоръжения с висока температура на нагряване, моля, обърнете внимание на добро разсейване на топлината.Моля, извадете ac адаптера, ако вие не ги използвате.Не свързвайте към монтажна платка, за да не ускори стареенето на електронни компоненти и не скъси живота на продукта.Наближава лято, времето е горещо, не използвайте кутия за твърд диск или дисководную линия time в продължение на дълго време, в такова горещо време, е лесно да изгори.

цвят: както е показано на фигурата.

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 кабел-адаптер USB 2.0 IDE SATA

1 х 4-пинов захранващ кабел

1 х кабел SATA

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро поръчка/ директна доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля, отбележете с "директни продажби", ние ще се инсталира за него е приоритет.

2. За поръчки на едро/директни доставки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.fatbikelivigno.eu, за да помоля за помощ:

По отношение на пратки

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

sku: w1136

Произход Континентален Китай
Тип Кабел за предаване на данни Dada

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…