Ръчно огледало за удължаване на мигли с трайно неподвижни дръжка, огледало за изграждане на миглите за начинаещи

0 Класиране
2.29лв. 3.74лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Описание:

Характеристики:

Висококачествена неръждаема стомана: Нашето огледало за грим за мигли изработено от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира дълготрайност и дълготрайна употреба.Той е устойчив на корозия, което го прави идеален за ежедневна грим.

Голям квадратен дизайн: Благодарение на голяма квадратна форма на нашето огледало осигурява широка зона на преглед, което позволява лесно и леко да се прилага наращенные мигли.Вие сте в състояние ясно да различи всяка подробност.

Леко и преносимо: Нашето джобно огледало за удължаване на мигли, предназначени за обзавеждане, леко и лесно да се задържат.Той също така има подвижни дизайн, което го прави преносим и удобен за пътуване.Можете да го вземете със себе си, където и да отидете.

Здрава нескользящая дръжка: Огледалото е снабдено с противоплъзгаща се дръжка, която осигурява здрав захват по време на употреба.Тази функция ви позволява да извършват устойчиви и контролирани движения, за улесняване на прилагането наращенных миглите с висока точност.

Идеална за козметични принадлежности: Нашето огледало за изграждане на миглите просто трябва да има жени и момичета, които са пристрастени към грим и красота.Той е подходящ както за начинаещи така и за професионалисти в индустрията за удължаване на миглите.Подобрете своите козметични принадлежности, с помощта на тази надежден и универсален инструмент.

Спецификация:

Материал: неръждаема стомана

Дължина на дръжката: 14 см

Размер на огледалото: 5,8 * 4 см

Бележки:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните, получени при ръчни измерения.

Пакетът включва:

1 * Огледало За Грим За Мигли От Неръждаема Стомана

sku: w113517

Произход Континентален Китай
Търговска марка ACRDDK

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…