3-инчов Быстросменные Лентови устройства За Сверлильной глави, Опесъчаване Дюза За Нанасяне на Ивици Боя се, почистват заварки От Ръжда (20 опаковки)

0 Класиране
43.82лв. 81.14лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3-инчов Быстросменные Лентови устройства За Сверлильной глави, Опесъчаване Дюза За Нанасяне на Ивици Боя се, почистват заварки От Ръжда (20 опаковки)

3-инчов полосчатый диск purple diamond от висококачествен материал е много издръжлив, устойчив на абразия мек абразивен инструмент под формата на сот, който е образован висококачествена лилава найлон лента и частици.Използвайте волокнистую мрежа като основа за използването на еластичен тела от смола, а остри абразивни материали здраво се придържат към влакнеста мрежа.

Размер на диска във формата на бара-диаметър 3 инча, дебелина 0,6 инча, скорост на въртене от 22 000 об / мин ). С помощта на 3-инчов гумени уплътнения му може да се свърже към всеки електрически бормашини с диаметър 1/4 инча.

Нашият 3-инчов диск за източване не уврежда повърхността на предмета, пилинг униформа, мекота и добра, а звукът на смилане малък от прах и дребни процедурите.

Тези 3-инчов лента дискове се отличават с висока производителност, трайност и висока якост на основата на ръкохватката, дълъг живот и висока устойчивост на износване.При въртенето на колело и гумена скоби връзка се получава здрава, а изпълнението на работата стабилна.Подходящ за различни видове тренировки.

3-инчов боя и средство за премахване на ръжда идеални за премахване на боя, лепило и други клеящих вещества, почистване на заварки и спрей за премахване deflashing, и окисляване.

Цвят: лилаво

Материал: найлон

Съдържание на опаковката:

20 х шлайфане диск

2 х преходен прът

1 х притежателя на диска накладки

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w10967

Произход Континентален Китай
Търговска марка NOYAFA

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…