Комплект Винтове за Задната капачки Взаимозаменяеми Крепежни Винтове за Игралната конзола SteamDeck Винтове за заден Капак с Инструмент за премахване

0 Класиране
5.06лв. 10.14лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Характеристики:

ООТДТИ

Разкрийте потенциала на вашия Steamdeck с помощта на този комплект от 8 дълги и 8 къси отвертки.Подходящ за разглобяване и ремонт на игрови конзоли, този инструмент е необходим както на геймърите, така и технически ентусиасти.

Изработени от устойчив метал, тези отвертка, за да се гарантират точност и надеждност при всеки ремонт или изменение.Ергономичен дизайн за удобно захващане, което позволява без усилие да разглобявате устройството, без да го повреди.

Предназначена за геймъри и любители на самоделок, този комплект отвертки е подходящ за всеки, който обича да създаде и актуализира своите игрови конзоли.Подменя ли дефектен компонент или добавяте нови функции, тези инструменти ще направят процеса бързо и лесно.

Вдигнете си игрите на ново ниво с помощта на този универсален набор от отвертки.От отстраняване на неизправности на хардуер за инсталиране на модификации - той е идеален както за професионални техници, така и за случайни геймъри, които искат да изследват вътрешното функциониране на вашите устройства.

Този комплект отвертки, предназначени не само за конзоли за игри, но и за различни електронни устройства, като смартфони, лаптопи и таблети.Компактен размер и преносим калъф, го правят удобен за ремонт, като се гарантира, че вие винаги ще бъдете готови за всякакви технически проблеми, които ще възникнат по пътя си.

Технически характеристики:

Материал: метал

Применимая модел: за SteamDeck

Пакетът включва:

16x винтове

1x Отвертка

1x железен лост

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w1085

Съвместим марка / модел Steam
С USB no
Тип аксесоари Комплекти аксесоари
Модел Steam ПАРНА DECK
Търговска марка Дик-Робот
Номер на модела M3GC4NB604913
Произход Континентален Китай

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…